• Acid Folic

  Date: 2014.03.13 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags:

  In anul 1941 acidul folic (vitamina B9) a fost extras din frunzele verzi de spanac si patrunjel, atribuindu-se, astfel, si numele (din latina folium – „frunza”). Prin tratarea culinara a produselor care contin aceasta vitamina, 90% din  ea se distruge, de aceea astazi deficitul de acid folic se observa la fiecare a doua femeie. Aceasta insuficienta este mai pronuntata la femeile care urmeaza un tratament cu produse hormonale si consuma alcool. Situatia poate fi imbunatatita cu ajutorul suplimentului alimentar „Folic Acid”, care ajuta organismul sa completeze  lipsa acestei vitamine.

  Acest produs este o sursa naturala de acid folic, necesar pentru sinteza celulelor sanguine si neuronilor, pentru reproducerea ADN-ului si ARN-ului. De asemenea vitamina B9 este necesara pentru dezvoltarea normala a tesuturilor embrionului in timpul sarcinii.

   

  Actiunea componentelor active

  Acidul folic. Insuficienta de acid folic deregleaza activitatea sistemul anticoagulant, care poate duce la dezvoltarea formarii de trombe. Acidul folic reface structura tesutului nervos si detine un rol important in formarea adrenalinei.

  Vitamina B9 impiedica aparitia anomaliilor intrauterine ale fatului. In perioada sarcinii participa la formarea sistemului nervos al fatului, placentei, este necesara pentru diviziunea celulara, cresterea si dezvoltarea tuturor organelor si tesuturilor. Este benefica si in perioada alaptarii, precum si pentru combaterea depresiei postnatale.

  Impreuna cu Vitamina B12, acidul folic participa la reglarea proceselor de hemopoieza, la sinteza hemoglobinei. este o componenta esentiala pentru reproducerea celulelor sanguine rosii – eritrocitele, a celulelor sanguine albe – leucocitelor. Astfel, previne dezvoltarea anemiilor de diverse proveniente.

  Totodata, acidul folic creste capacitatea de efort intelectual si fizic, joaca un rol important in prevenirea aterosclerozei si afectiunilor cardiovasculare asociate. Sub influenta sa se declanseaza modificari benefice

  in lipidele sanguine, scade nivelul de colesterol in plasma sanguina.

  Vitamina B9 creste efectul clinic in tratamentul psoriazisului, eczemei, dermatitelor. In asociere cu vitamina B12 contribuie la echilibrarea pigmentarii pielii, provocata de vitiligo, ajuta la combaterea acneei (indeparteaza cosurile).

   

  Utilizare

  Consumul produsului „Folic Acid” permite:

  • evitarea hipovitaminozei vitaminei B9;
  • prevenirea anemiilor de diverse proveniente;
  • imbunatatirea activitatii sistemului cardiovascular;
  • accelerarea vindecarii afectiunilor pileii, prin actiune combinata.

   

  Mod de administrare: cate  1 tableta in timpul mesei.

  Contraindicatii: nu exista.

  Prezentare: 100 comprimate

  Compozitie: Acid folic, excipienti.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: