• Aloe Vera cu aroma de merisor si mar

  Date: 2014.03.18 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  Aloe Vera este o „planta-minune” ce ascunde o multitudine de proprietati miraculoase pentru mentinerea sanatatii si longevitatii. Crescand in general in zone aride, aloe acumuleaza in frunze nu numai apa, ci si o mare cantitate de substante nutritive. Bautura „TRUAloe” cu o placuta aroma de piersica sau de merisor si mar este un produs dietetic si foarte benefic din plante crescute intr-un mediu natural, care a fost creat special pentru mentinerea sanatatii si vitalitatii. Bautura imbunatateste digestia si asimilarea hranei, regleaza functiile intestinului si ale glandelor de secretie interna, normalizeaza activitatea enzimatica, schimbul de substante la nivel celular, contribuie la intarirea imunitatii. Tehnologia exclusivista de fabricare a produsului abordata de Coral Club permite pastrarea proprietatilor curative ale miraculoasei  plante aloe si garanteaza actiunea vitalizanta a bauturii, intrucat gelul stabilizat este identic din punct de vedere al compozitiei cu frunzele proaspat taiate de aloe.

   

  Actiunea componentelor active

  Aloe contine trei grupe mari de componente, fiecare din ele indeplinind anumite functii in organism, si anume:

  - Substantele nutritive (12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime, 20 de aminoacizi etc.) – este un carburant organic ce reprezinta o sursa de energie pentru refacerea echilibrului in organism. Totodata, incetinesc reactiile  inflamatoare in tesuturile afectate prin cresterea productiei de prostaglandine, accelerand procesul de vindecare.

  - Polizaharidele, si anume mucopolizaharidele, inclusiv glucomannanul si acemannanul, constituie „starterul”  mecanismului de stimulare al sistemului imunitar al organismului.

  In acelasi timp ele dau nastere unei pelicule protectoare pe traiectul gastro-intestinal. Practic, mucopolizaharidele se depun sub forma de film pe peretii sistemului digestiv formand o „membrana” protectoare cu dublu rol: bariera pentru reducerea inflamatiilor mucoasei si asigurarea conditiilor optime  pentru vindecarea portiunilor inflamate ale mucoasei.

  - Antrachinonele (aloina, aloe-emodina, barbaloina etc.) contribuie la eliminarea substantelor toxice din organism, regleaza motilitatea intestinala, exercita actiune laxativa.

  Astfel, cele trei grupe de componente, care caracterizeaza planta de aloe, sunt fundamentale pentru asigurarea confortului zilnic al organismului in mod natural si armonios.

  Utilizare

  Bautura  „Aloe Vera” exercita o actiune fortifianta generala, avand totodata o influenta benefica asupra activitatii tractului gastrointestinal:

  • normalizeaza digestia si activitatea enzimatica;
  • reduce procesele de inflamare din tractul gastrointestinal;
  • regleaza peristaltismul intestinal.

  Prezentare: 946 ml

  Compozitie: Gel de Aloe Vera, miere, apa, aroma naturala de piersica sau de merisor si mar, vitamina C, acid citric, excipienti.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: