• Aloemannan

  Date: 2013.01.03 | Category: Ochi, Suplimente Nutritionale | Tags:

  Natura i-a daruit omului multe plante minunate, una dintre ele este si aloe vera. Datorita eficientei sale miraculoase, aloe a fost utilizata in mod intens de-a lungul secolelor. In medicina populara aloe se utilizeaza din vremuri stravechi si pana astazi in calitate de remediu care imbunatateste digestia, pentru protectia si refacerea mucoasei sistemului digestiv in cazul diverselor procese inflamatorii.

  „Aloemannan este un minunat remediu pentru imbunatatirea digestiei si activitatii tractului gastrointestinal, poseda proprietati fortifiante generale, antiinflamatoare si cicatrizante. Datorita legaturii stranse a tuturor componentelor sale (aloe, seminte de in, lecitina si calciu), produsul se absoarbe usor de catre organism, normalizeaza activitatea digestiva, protejeaza mucoasa tractului gastrointestinal si accelereaza procesele de refacere in tesuturile afectate.

   

  Actiunea componentelor active

  Aloe poseda o capacitate unica de a pune in functiune mecanismele de insanatosire ale organismului, indiferent daca este afectat  de ulcere, arsuri, cosuri sau alte tipuri de afectiuni celulare. Savantii considera ca eficienta plantei este conditionata de sinergism – actiunea conjugata comuna a tuturor componentelor benefice ale aloei.

  Din aloe vera s-au separat pana in prezent 75 de substante benefice. Printre cele mai importante se numara:

  - saponinele, care poseda proprietati antiinflamatoare, blocand in mod activ chininele care sunt cauzatoare de reactii inflamatorii ale tractului gastrointestinal;

  - antrachinonele din aloe exercita o actiune laxativa unica si delicata, intrucat fara sa deregleze digestia in intestinul subtire si absorbtia substantelor nutritive contribuie la eliminarea substantelor toxice din organism;

  - aminoacizii: contine 20 din 22 de aminoacizii cunoscuti drept „caramizile” proteinelor necesare regenerarii tesuturilor  si 7 din 8 aminoacizii esentiali ce nu pot fi sintetizati de organismul uman. Ajuta organismul in lupta impotriva proceselor inflamatorii, provocate de afectiuni ale tractului gastrointestinal, stimuleaza functiile sistemului de aparare, contribuie la vindecarea portiunilor afectare ale mucoasei, imbunatatesc digestia si activitatea hepatica.

  Semintele de in contin pana la 40% ulei care stimuleaza  stabilizarea si echilibrarea dozei de estrogen –, 24% proteine, 6-8% mucilagii, gliceride, carbohidrati, acizi organici, enzime, vitamina А. Mucilagiul din seminte poseda o actiune protectoare si emolienta, combate actiunea iritanta a diverselor substante administrate intern. Totodata, fitoestrogenii continuti in semintele de in exercita actiune benefica asupra starii hormonale a organismului impiedicand aparitia multor afectiuni severe.

  Lecitina participa in mod activ la schimbul de lipide, impiedicand degenerescenta grasa a ficatului si contribuind in mod eficient la imbunatatirea memoriei.

  Utilizare

  Produsul „Aloemannan” exercita o actiune benefica, prevenind aparitia si acutizarea urmatoarelor afectiuni:

  • gastrite, colite;
  • ulcer gastric si duodenal;
  • boala Crohn;
  • dereglarea functiei hepatice.

  Prezentare: 60 capsule

  Compozitie: Aloemannan (suc concentrat de aloe vera), lecitina, seminte de in, calciu (carbonat, cazeinat), excipienti.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: