• Argint Coloidal – „Silver-Max”

  Date: 2011.07.26 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  „Silver-Max” este elaborat pe baza de argint coloidal – un puternic antiseptic natural care poseda actiune antimicrobiana si antiinflamatoare. Argintul coloidal din acest produs, in concentratie de 10 ppm, actioneaza eficient asupra bacteriilor patogene, se elimina rapid din organism, fara a conduce la pigmentarea pielii. Tehnologia de productie a solutiei coloidale permite particulelor de argint sa se dizolve integral in apa si garanteaza calitatea superioara a produsului.

  Actiunea componentelor active

  Argintul coloidal actioneaza asupra a peste 350 de specii de microorganisme patogene, inclusiv stafilococul si helicobacterul pilori, care este responsabil cu generarea ulcerului gastric, fara a exercita efect toxic asupra organismului. Poseda un puternic efect bactericid. Patrunzand in celula infestata, ionii de argint blocheaza patrunderea substantelor nutritive catre virus, condamnand celula bolnava la moarte. In acelasi timp, argintul nu dauneaza celulelor sanatoase, adica, distrugand bacteriile patogene, ramane inofensiv pentru microflora benefica proprie a organismului.

  Proprietatile antiinflamatorii ale argintului se manifesta la contactul acestuia cu tesuturile afectate. Patrunzand in rana purulenta argintul se leaga de proteinele din tesuturi si formeaza un strat de protectie, iar prin invaluirea terminatiilor nervoase impiedica iritatia. Sub actiunea argintului rana se curata rapid de masele necrotice, ceea ce impiedica dezvoltarea diverselor patologii si accelereaza procesul de vindecare a tesutului. Argintul coloidal actioneaza eficient in afectiunile tractului gastrointestinal, in intoxicatii alimentare, in unele eruptii cutanate (psoriazis, dermatita alergica), in inflamatii ale articulatiilor.

  Argintul – este unul din microelementele esentiale necesare pentru functionarea normala a organismului uman. Este necesar in special pentru creier, glandele de secretie interna, ficat, rinichi, sistemul osos. Argintul participa in mod activ la procesele de schimb din cadrul metabolismului, la sinteza multor enzime si vitamine importante, regleaza schimbul energetic, contribuie la cresterea numarului de limfocite, eritrocite si hemoglobina.

  Utilizare

  Produsul „Silver-Max” reduce in mod semnificativ riscul afectiunilor infectioase

  si ofera un rezultat pozitiv in caz de:

  • afectiuni respiratorii infectioase;
  • afectiuni ale pielii (dermatomicoze, furunculoza, eczeme cu localizare diversa);
  • afectiuni ale tractului gastrointestinal (ulcer gastric si duodenal, dizenterie),intoxicatii alimentare.
  • ulcere trofice si arsuri.

  Doza zilnica: 1 lingurita.

  O doza contine: argint curatat (coloid) intr-o concentratie de 10 ppm si apa distilata.

  Nu contine: ingrediente artificiale, conservanti. Nu este toxic si nu produce dependenta sau efecte secundare.

  Mod de administrare: pentru adulti se administreaza cate o jumatate de lingurita de solutie 1-2 ori pe zi (in functie de necesitate); pentru copii cate un sfert sau cate o jumatate de lingurita o data pe zi.

  Pentru uz extern, se aplica direct pe plagi, intepaturi de insecte sau pe orice inflamatie a tegumentului.

  Atentie! Femeile insarcinate sau mamele care alapteaza si persoanele sensibile la mineralele de acest tip sa se adreseze medicului inainte de administrare.

  Prezentare: 118 ml si 236 ml

  Compozitie:

  Argint coloidal in concentratie de 10 μg/ ml, apa purificata.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:

   


   

  Please follow and like us: