• Assimilator

  Date: 2014.03.31 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  In cazul necesarului crescut de asimilare al hranei, trebuie sporita capacitatea de digestie a tractului gastrointestinal prin sporirea cantitatii de enzime digestive. Acestea reprezinta un grup specializat de enzime, care scindeaza in tractul gastrointestinal substantele nutritive complexe in unele mai simple, care apoi absorbindu-se prin mucoasa intestinului patrund in sange. In cazul cresterii consumului de energie pentru scindarea substantelor nutritive, precum si in cazul unei productii insuficiente de enzime in tractul gastrointestinal, apare necesitatea aportului extern de enzime prin suplimentele alimentare, de exemplu prin „Assimilator”, un supliment alimentar ideal pentru imbunatatirea digestiei. In compozitia acestuia sunt incluse enzimele de baza ale digestiei, de provenienta vegetala.

  Enzime care scindeaza carbohidratii:

  Amilaza este principala enzima din saliva care demareaza procesul de digerare a hidratilor de carbon in cavitatea bucala prin scindarea partiala a amidonului continut de produsele de panificatie, crupe, cartofi, etc.

  Celulaza este o enzima nesintetizata in mod normal de sistemul nostru digestiv, dar necesara pentru digestia fibrelor vegetale. Scindeaza in mod activ celuloza (fibrele), formand glucoza. Celulaza sporeste valoarea nutritiva a produselor cerealiere, fructelor si legumelor.

  Lactaza este enzima care scindeaza lactoza (zaharul lactic) pana la glucoza. Imbunatateste asimilarea produselor lactate si este indispensabila persoanelor care manifesta intoleranta la lactoza.

  Enzime care scindeaza proteinele:

  Proteaza impreuna cu alte doua enzime – papaina si bromelainul – contribuie la scindarea proteinelor pana la aminoacizi simpli, imbunatatind calitatea asimilarii acestora. Datorita acestei actiuni este impiedicata depunerea resturilor de hrana proteica pe peretii intestinali, se imbunatateste schimbul de proteine. Proteaza contribuie, de asemenea, la distrugerea microorganismelor proteice patogene fortificand protectia imunitara a organismului.

  Papaina si bromelainul actioneaza in mod activ atat in mediul acid, cat si alcalin al tractului gastrointestinal, scindand proteinele pana la o forma usor asimilabila.

  Enzime care scindeaza grasimile:

  Lipaza actionand in intestinul subtire scindeaza acizii saturati din hrana animala (carne, produse lactate si marine), transformandu-i in produse usor asimilabile, contribuie la asimilarea vitaminelor liposolubile A si D.

  Vitamina A este un antioxidant care mareste rezistenta la infectii, joaca un rol important in imunitatea celulara, participa la schimbul de lipide, protejeaza mucoasa tractului gastrointestinal.

  Vitamina D regleaza schimbul de fosfor si calciu si creste permeabilitatea peretilor intestinali, permitand o mai buna asimilare a substantelor nutritive in tractul gastrointestinal.

  Produsul „Assimilator” contribuie la:

  • imbunatatirea digestiei si asimilarii hranei;

  • eliminarea meteorismului, senzatiei de greutate in stomac;

  • aprovizionarea celulelor cu substante nutritive;

  • cresterea statutului imunitar al organismului.

  ASSIMILATOR

  Supliment alimentar sustinerea sanatatii  sistemului digestiv

  90 capsule vegetale    62,37g e

  Ingrediente/capsula (693mg):

  Ingrediente Cant. %DZR*
  Amestec de enzime:Proteaza (din Aspergillus oryzae)Amilaza (din Aspergillus oryzae)

  Lipaza (din Aspergillus oryzae)

  Maltaza (din Aspergillus oryzae)

  Lactaza (din Aspergillus oryzae)

  Bromelaina (din Ananas comosus)

  Papaina (din Carica papaya)

  Celulaza (din Trichoderma reesei)

  Vitamina A (din 2,5mg acetat de retinil)

  Vitamina D (din 2,5mg colecalciferol)

  Pudra de coral

  360,5mg30000PU/75mg8000PU/80mg

  50PU/45mg

  150PU/6,5mg

  400PU/22mg

  300000PU/50mg

  600000PU/80mg

  200PU/2mg

  344mcg

  5mcg

  40mg

   

   

   

   

   

   

   

  43

  100

  Alte ingrediente: celuloza microcristalina (agent de incarcare), stearat de magneziu (antiaglomerant), capsula vegetala (celuloza, apa).

  Mod de administrare – 1 capsula pe zi, in timpul sau dupa masa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

  Prezentare: 90 capsule

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: