• Baton Choco Spirulina Bar

  Date: 2014.09.30 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,,

  chocospirulinabar(91692)mBatoanele “Choco Spirulina Bar” reprezinta o sursa delicioasa de energie, sunt benefice pentru organism deoarece ii ofera aportul de substante nutritive prin vitalizarea acestuia, contribuind esential la mentinerea sanatatii dvs. Contribuie la detoxifierea organismului, imbunatatirea imunitatii si rezistentei fizice.

  Batonul “Choco Spirulina Bar” reprezinta sursa de proteine, vitamine, minerale si antioxidanti, avand in compozitie doar ingrediente vegetale, si nu contin zahar, coloranti artificiali, potentiatori de aroma sau conservanti.

  “Choco Spirulina” – deliciu de ciocolata pentru intreaga familie!

  Baton raw, ingrediente procesate la temeparatura joasa, organice.

  Batoanele “Choco Spirulina” reprezinta o sursa delicioasa  de energie, sunt benefice pentru organism deoarece ii
  ofera aportul de substante nutritive prin vitalizarea  acestuia, contribuind esential la mentinerea sanatatii  dvs.
  Batonul “Choco Spirulina” reprezinta sursa de proteine,  vitamine, minerale si antioxidanti.

  “Choco Spirulina”:

  • Potolesc pofta de mancare si ofera senzatia de setietate

  . • Contribuie la normalizarea metabolismului.

  • Imbunatatesc digestia si absorbtia nutrientilor.

  • Contribuie la fortifierea sistemului imunitar si sporeste  eficienta.

  • Confera vitalitate si forta organismului.

  Batoanele “Choco Spirulina”, din gama produselor Coral Club pentru o alimentatie sanatoasa, au un gust bogat de ciocolata. Compomentele batonului frunizeaza organismului nostru doar substante nutritive si  vitamine esentiale. Proteinele imbunatatesc metabolismul, antioxidantii protejeaza organismul impotriva  radicalilor liberi, iar spirulina ajuta la purificarea organismului. Batonul “Choco Spirulina” reprezinta o  componenta importanta a unei alimentatii rationale si echilibrate, mai ales, pentru toti cei care duc un mod

  Ce contine batonul “Choco Spirulina”?

  Fulgi de ovaz, unt si nuci de caju, sirop de orez, agave, stafide, ciocolata,  spirulina, scorţişoara. Toate componentele contribuie la exercitarea actiunii benefice asupra metabolismului, sistemului digestiv si sistemului  imunitar. Participa la procesele de eliminare a toxinelor si a reziduurilor  din organism. Confera organismului energia si vitalitatea de care are  nevoie.

  Batoanele “Choco Spirulina” sunt benefice in timpul oricarui efort fizic si intelectual si se recomanda in  activitatea sportiva ca sursa suplimentara de energie.

  De asemenea sunt recomandate pentru programele de nutritie si corectare a greutatii corporale, precum si in  programele pentru purificarea organismului.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: