• Baton cu fructe, legume si ciocolata “SuperGreens Bar”

  Date: 2014.10.01 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  supergreens(91693)mEnergia fructelor si legumelor completata de gustul delicios al ciocolatei se regaseste acum in batonul “SuperGreens Bar”.

  Toate componentele din batonul “SuperGreens Bar” exercita actiune benefica asupra metabolismului proteinelor, lipidelor si carbohidratilor. Batoanele reprezinta o sursa de energie pentru organism, dar in acelasi timp activizeaza procesul de ardere al grasimilor din organism. Imbunatateste digestia, contribuie la procesele de absorbtie cu substante nutritive si fortifica sistemul imunitar. Participa la procesele de eliminare a toxinelor si a reziduurilor din organism.

  Batoanele “SuperGreens” satureaza organismul cu proteine usor digerabile, vitamine si minerale esentiale, antioxidanti, având in compozitie doar ingrediente vegetale, si nu contin zahar, coloranti artificiali, potentiatori de aroma sau conservanti.

  Batoanele “SuperGreens”:

  • Intensifica echilibrul energetic al organismului.
  • Satisfac apetitul si ofera  senzatia de satietate.
  • Contribuie la eliminarea toxinelor din organism.
  • Imbunatatesc digestia si metabolismul.
  • Intaresc sistemul imunitar.
  • Confera forta, vitalitate si sanatate organismului.

  Ce este batonul SuperGreens”?

  Batoanele “SuperGreens” – din gama produselor Coral Club pentru o alimentatii sanatoasa, au un gust bogat de fructe si ciocolata. Compomentele batonului furnizeaza organismului nostru doar substante nutritive si vitamine esentiale. Proteinele din orez imbunatatesc metabolismul, antioxidantii protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi, iar spirulina ajuta la purificarea organismului.

  Batonul “SuperGreens” reprezinta o componenta importanta a unei alimentatii rationale si echilibrate, mai ales, pentru toti cei care duc un mod de viata sanatos si activ.

  Ce contine batonul “SuperGreens”?

  Ulei de migdale, curmale, nectar de agava, proteine din orez brun, fulgi de ciocolata, stafide, germeni de in, germeni de quinoa, suc din iarba de grâu si de orz, seminte de susan,  spirulina, afine, zmeura, germeni de broccoli, suc de sfecla, suc de morcov.

  Toate componentele exercita actiune benefica asupra metabolismului proteinelor, lipidelor si carbohidratilor. Batoanele reprezinta o sursa de energie pentru organism, dar in acelasi timp activizeaza procesul de ardere al grasimilor din organism. Imbunatateste digestia, contribuie la procesele de absorbtie cu substante nutritive si fortifica sistemul imunitar. Participa la procesele de eliminare a toxinelor si a reziduurilor din organism.

  Recomandari

  Batoanele “SuperGreens”  sunt benefice in timpul oricarui efort fizic si intelectual, si se recomanda in activitatea sportiva ca sursa suplimentara de energie.

  De asemenea sunt recomandate pentru programele de nutritie si corectare a greutatii corporale, precum si in programele pentru purificarea organismului.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: