• Chlor-O-Dophilus

  Date: 2011.08.16 | Category: Anemie | Tags: ,,

  chlorellaChlorella este o alga verde monocelulara, unul dintre cei mai activi producatori de biomasa cu continut ridicat de proteine superioare, vitamine, minerale, clorofila, acizi grasi polinesaturati, adica o cantitate  mare de substante biologic active, in concentratii care depasesc cu mult continutul in produsele alimentare traditionale: carne, lapte, fructe si legume. Astfel,  3 g de chlorella  contin aceiasi cantitate de vitamina C ca intr-o portocala, mult fosfor, care permite asimilarea calciului si doza zilnica de luteina, care protejeaza ochii impotriva cataractei. Nu intamplator, incepand cu anii ’50, toti elevii si militarii japonezi primesc lapte imbogatit cu chlorella. Tot din acea perioada, japonezii au inceput sa adauge chlorella in bauturile carbogazoase, produsele pe baza de soia, paine, paste, inghetata etc.

  Combinarea potentialului uimitor al chlorellei cu cel al culturilor probiotice a dus la crearea minunatului produs natural „Clor-O-Dophilus”, care contribuie la refacerea functiei tractului gastrointestinal in disbacterioza, poseda actiune detoxifianta pronuntata, precum si proprietati antiinflamatoare, regeneratoare si imuno-stimulatoare.

  Actiunea componentelor active

  Actiunea benefica a chlorellei asupra organismului este multilaterala.

  Actiunea antianemica. Alga contine pigmentul clorofila, denumit si „aurul verde” datorita similitudinii structurii sale moleculare cu molecula de hemoglobina. Chlorella este un remediu eficient in anemie datorita continutului crescut de vitamina B12, acid folic, fier, aminoacizi.

  Regleaza activitatea tractului gastrointestinal. Substantele din care este compusa membrana celulelor de chlorella exercita o actiune speciala asupra intestinului. Ii imbunatatesc functia si stimuleaza cresterea microflorei proprii benefice. Chlorella stimuleaza peristaltismul intestinal, dar nu exercita actiune laxativa. Japonezii o numesc „Marele Regulator”.

  Detoxifierea. Chlorella retine diverse toxine si alte substante daunatoare din intestin, eliminandu-le odata cu scaunul.

  Actiunea regeneratoare. In compozitia chlorellei se regasesc aminoacizi, vitamine si minerale, care contribuie la regenerarea celulelor.

  Culturile probiotice contribuie la imbunatatirea digestiei si asimilarii substantelor nutritive, accentuand, astfel, proprietatile benefice ale chlorellei.

  Utilizare

  Produsul Chlor-O-Dophiluseste recomandat ca adjuvant:

  • pentru profilaxia dereglarilor tractului gastrointestinal;
  • in disbacterioza;
  • ca agent detoxifiant;
  • in anemii;
  • persoanelor alergice;
  • fumatorilor activi;
  • locuitorilor oraselor industriale si persoanelor care muncesc in mediu daunator.

  Prezentare: 90 comprimate

  Compozitie:

  Chlorella, culturi probiotice (Lactobacillus acidophilus,

  Bifidobacterium bifidum), excipienti.

  Mod de administrare: 1-2 tablete / zi. Se mesteca incet

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: