• Colo Vada Plus – Distribuitor Coral Club

  Date: 2010.04.26 | Category: Colo Vada Plus | Tags: ,,,,,

  Colo Vada Plus (Coral Club) – Cel mai complet program de detoxifiere si dezintoxicare

  Colo Vada nou 2017Este un program unic, distribuit de Coral Club, pe etape, de dezintoxicare si detoxifiere a organismului (vezi Colo-Vada Plus pret mai jos). Componentele vegetale selectate atent permit eliminarea rezidurilor si toxinelor acumulate in organism. Programul Colo-Vada Plus este calculat pentru 14 zile si include 3 etape, aflate in deplina armonie cu functiile tipice ale organismului,  de aceea nu creeaza practic disconfort pentru un mod de  viata obisnuit.

   

  Programul Colo-Vada Plus  este un mijloc simplu, dar eficient de creare in organism a unui mediu intern sanatos pe calea eliminarii rezidurilor din tractul digestiv, din intestinul gros si din organism in intregul sau.

  Programul se bazeaza pe ingredientele din prafurile Colo-Vada. In ansamblu, aceste ingrediente curata tubul digestiv, fapt care are o mare importanta pentru imbunatatirea sanatatii.

  Programul este alcatuit pentru trei etape:

  1. Pregatirea – 7 zile.-Se recomanda Calciu Coralier (Coral Mine) sa luati 2 saptamini inainte de a folosi Colovada
  2. Curatirea – 4 zile.
  3. Refacerea – 3 zile.

  PREGATIREA

  de la prima pana la cea de a 7-a zi inclusiv
  Pentru prima etapa a Programului sunt destinate 14 pliculete Nr. 1, fiecare cotinand cate 10 tablete si capsule.

  Mod de administrare: zilnic continutul unui pliculet nr. 1, la micul dejun, si unul la masa de seara. Daca scaunul devine prea fluid, atunci luati numai o tableta de Cascara sagrada pe zi.

  In aceasta etapa, organismul se pregateste de curatire, Substantele toxice sunt elimenate si transferate in intestinul gros. Organismul este asigurat cu substante nutritive, iar functionarea sa se normalizeaza.

  Fiecare pliculet nr. 1 contine:

  Ultimate - 1 tableta, de forma alungita, de culoare galbena.
  Super Flora - 1 capsula.
  Vitamina C (500 mg.) – 1 tableta, de forma alungita, de culoare crem.
  Lucerna (Alfalfa) – 2 pastile rotunde, de culoare verde.
  Crusinul american (Cascara sagrada) – 1 pastila de forma alungita, de culoare maro (mai luminoase decat  pastilele din frunze de nuc negru).
  Combinatia de plante nr. 2 - doua pastile, de forma alungita, de culoare maro deschis, cu striuri albe.
  Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves) 2 pastile de forma alungita, de culoare gri inchis.

  Ultimate, complex de vitamine naturale si microelemente ce asigura echilibrul substantelor nutritive. Se administreaza pe intreaga durata a programului.

  Vitamina C, antioxidant, este importanta pentru mentinerea rezistentei organismului fata de actiunea substantelor toxice care sunt eliminate in procesul de curatire.

  Super Flora (Ingrediente active: Bifidobacterium longum – 3 mld.cfu/33mg, Lactobacillus acidophilus – 2 mld.cfu/11mg, Inulina – 25mg. Ingrediente: agent de incarcare: faina de orez, capsula: hipromeloza, apa; Bifidobacterium longum (100mld cfu/g), inulina din radacina de Cicoare/Cichorium intybus, Lactobacillus acidophilus (200mld cfu/g) (cfu=unitati formatoare de colonii), contribuie la mentinerea unui mediu bacterian normal in tubul digestiv.

  Crusinul american, purgativ natural, actioneaza pentru calmarea intestinului gros.

  Lucerna asigura organismul cu principalele minerale, este o sursa de clorofila (denumita „magazia de lumina solara”)

  Combinatia de plante nr. 2 este o combinatie de usturoi, trifoi rosu, cassia, salvie rosie si radacini galbenele canadiene. Aceste plante se foloseau, in mod traditional, pentru curatirea generala a organismului.

  Frunzele de nuc negru sunt cel mai eficient mijloc natural pentru curatarea organismului de paraziti. Fiind bogat in mangan, nucul negru stimuleaza secretia bilei si deteremina un peristaltism normal al tubului digestiv.

  CURATIREA – 4 zile
  din ziua a 8-a pana in ziua a 11-a inclusiv

  Pentru cea de-a doua etapa a Programului, sunt destinate 8 pliculete nr. 2 cu cate 8 tablete si capsule si 16 pliculete de praf Colo-Vada Plus, fiecare a 12 g.

  Mod de administrare: cate 1 pliculet de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Se administreaza cocktail-ul din praful Colo-Vada Plus de 4 ori pe zi (la fiecare 3-4 ore). Nu se consuma nici un fel de hrana, cu exceptia sucurilor, a ceaiurilor usoare din plante si a apei plate. In stomac, praful se umfla si dispare senzatia de foame. Se bea minimum un pahar cu apa intre prafurile administrate. Daca apar probleme cu eliminarea scaunului, se poate face o clisma peste noapte.

  Pregatirea cocktail-ului Colo-Vada Plus

  Se toarna continutul pliculetului de Colo-Vada Plus intr-un pahar cu suc de fructe rece sau apa. Se amesteca cu grija si se bea rapid, apoi se mai bea inca un pahar de apa.

  Pe baza experientei in aplicarea Programului nr. 2 Colo-Vada Plus va recomandam:

  1. Se foloseste pentru dizolvarea prafului Colo-Vada Plus suc de fructe rece, dupa gust; astfel praful Colo-Vada Plus se bea mult mai usor si mai placut decat cu apa. Pentru cei care nu sunt alergici la citrice, sucul de portocale este cel mai indicat. Ideala este folosirea de sucuri proaspete (sucul de mere proaspat stors poate provoca meteorism peste masura a abdomenului, de aceea se recomanda a fi utilizat in forma diluata sau sa se renunte la el complet) fara adaos de zahar; sunt valabile si sucurile obisnuite la cutie. Folosirea apei coraliere (vezi calciu coral) sau a sucului cu adaos de HydraCel este considerata optima pentru dizolvarea prafului. Alegerea va apartine.
  1. Sucul sau apa cu care se dizolva praful trebuie sa fie rece pentru ca la folosirea apei calde praful Colo-Vada Plus se umfla atat de repede, incat este practic imposibil sa fie bauta, deoarece se formeaza o masa densa ca o gelatina.
  1. Praful Colo-Vada Plus se umfla chiar si in lichid rece, de aceea, turnand praful intr-un pahar cu suc sau apa rece, trebuie amestecat repede si, fara sa se mai astepte dizolvarea micilor firicele de praf, se bea repede cocktail-ul obtinut.

  In etapa a doua are loc curatirea tubului digestiv pe baza puternicei umflari a prafului Colo-Vada si a formarii unei mase gelatinoase care poseda uimitoarea capacitate de a ingloba o mare cantitate de resturi alimentare invechite. Drept rezultat, materiile fecale pot fi usor eliminate din organism.

  Fiecare pliculet nr. 2 contine:
  Ultimate - 1 tableta.
  Super Flora - 1 capsula.
  Vitamina C (500 mg) – 1 tableta.
  Lucerna (alfalfa) – 2 tablete.
  Crusinul american (Cascara sagrada) – 1 tableta.
  Combinatia de plante nr. 2 - 1 tableta.
  Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves) – 1 tableta.

  Compozitia prafului Colo-Vada Plus: seminte de patlagina (6,22 g), caolin (5,03 g), coaja de lamaie (0,49 g), lecitina (0,12), prune uscate (0,1 g), banana uscata (0,02 g), extract din radacina de lemn dulce (0,01 g).

  Caolinul actioneaza ca un absorbant de toxine din tractul digestiv.

  Aceasta substanta extraordinara absoarbe  toxinele intr-o cantitate de 40 de ori mai mare decat propria cantitate! Caolinul favorizeaza eliminarea balastului din tubul digestiv si desprinde substantele intarite si acoperite cu mucoasa de pe peretii tubului digestiv.

  REFACEREA – 3 zile
  din ziua a 12-a pana la a 14-a

  Pentru cea de-a treia etapa a Programului sunt destinate 6 pliculete nr. 3, fiecare cu cate 8 tablete si capsule.

  Mod de administrare: zilnic 2 pliculete nr. 3; unul la micul dejun si al doilea la masa de seara.

  Pentru revenirea la normal a sistemului digestiv, din cea de-a 12-a pana intr-a 14-a zi, se recomanda a se consuma numai legume crude sau fierte. Alimentele care contin proteine, cum ar fi ouale, carnea etc., trebuie readuse treptat in alimentatia zilnica, numai in portii mici, incepand cu ziua a 13-a.

  Fiecare pliculet nr. 3 contine:
  Ultimate – 1 tableta.
  Super Flora – 2 capsule.
  Vitamina C (500 mg) – 1 tableta.
  Lucerna – 2 tablete.
  Crusinul american – 1 tableta.
  Digestable (enzime) – 1 capsula mica de culoare crem.

  DigestAble (enzime care stimuleaza digestia) contine:

  • Amilază – 3 400 unit.prot.
  • protează 4,5 – 12 500 unit.prot.
  • lipază – 72 unit.prot.
  • malţ-diastază – 405 unit.prot.
  • alfa-galactosidază – 140 unit.prot.
  • glucoamilază – 4,5 unit.prot.
  • protează 3,0 – 10,7 unit.prot.
  • celulază – 200 unit.prot.
  • invertază – 50 unit.prot.
  • papaină – 250 000 unit.prot.
  • bromelaină – 1 280 000 unit.prot.
  • lactază – 250 unit.prot.
  • excipienţi.

  Aceste enzime digestive asigura o buna digestie dupa dieta de la etapa a doua, pe parcursul careia s-au consumat numai diverse sucuri.

  Daca tubul digestiv se suprasatureaza si functiile acestuia sunt slabite, atunci Programul nr. 2 Colo-Vada Plus se repeta la fiecare 2 luni. In celelalte cazuri, pentru a asigura functionarea normala a sistemului digestiv se recomanda folosirea programului de doua ori pe an.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Daca doriti informatii suplimentare despre programul Colo Vada Plus, introduceti penumele si adresa de email in formularul de mai jos. Astfel, veti primi o serie de mesaje, in timp, care iti vor oferi toate informatiile despre Programul Colo Vada Plus.

  Dati click pe link-ul de mai jos pentru a accesa formularul de inscriere:
  http://www.antioxidant-natural.ro/squeeze-buddy/colo-vada/

  Please follow and like us: