• Combinatia de plante Nr. 2

  Date: 2014.10.30 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,,

  combination-twoIn mare masura, omul modern este influentat de un cumul de factori negativi cum ar fi: alimentatia neechilibrata, carenta de vitamine, stresul, conditiile ecologice proaste, factori care conduc la scaderea vitalitatii organismului. Inlaturarea actiunii nocive a acestor factori de risc se poate realiza printr-un proces activ de epurare al organismului si activizare a sistemelor sale, utilizand puterea naturala a plantelor.

  Produsul natural „Combinatia de plante № 2” este conceput pentru curatarea eficienta si cresterea tonusului organismului. Complexul de componente vegetale exercita actiune antiinflamatoare, antimicrobiana, antiparazitara si antioxidanta si contribuie la regenerarea celulelor ficatului.

  Usturoiul stimuleaza secretia si motilitatea tractului gastrointestinal, inhiba procesele de putrefactie si fermentatie in intestin, exercita actiune colagoga, antimicrobiana, antiinflamatoare, antihelmintica.

  Florile de trifoi rosu contin fibre vegetale, care imbunatatesc digestia, exercitand efect diuretic si colagog. Planta contine o importanta cantitate de vitamina C, caroten, uleiuri eterice si acizi grasi.

  Schinduful. Semintele de schinduf contin o cantitate mica din alcaloidul trigonelina, acid nicotinic, rutina, saponine steroide si fitosterine, flavonoide, mucilagii (pana la 30%), o cantitate mica de uleiuri eterice si grase, proteine, taninuri, vitamine, fier. Semintele de schinduf invaluiesc cu blandete mucoasa avand efect benefic in afectiuni gastrice, stimuleaza apetitul. In medicina naturista este indicat in afectiuni ale splinei, ca remediu antihelmintic si ca tonic in starea de astenie generala a organismului.

  Scoarta de Cassia imbunatateste apetitul si digestia. Totodata planta detine proprietati bactericide.

  Yucca Schidigera contine saponine steroide, precursori ai hormonilor steroizi produsi in organism, care exercita o puternica actiune antiinflamatoare si antialergica. Yucca este una din plantele cu cel mai mare potential de detoxifiere al organismului.

  Salvia poseda proprietati antiseptice si antiinflamatoare. Efectul antiseptic este asigurat de salvina, component al frunzelor de salvie. Proprietatile antiinflamatoare ale salviei sunt determinate de substantele tanante, flavonoidelor si vitaminei P, care selecteaza permeabilitatea membranelor celulare, peretilor vaselor sanguine si limfatice.

  Lumanarica – „lumanarea regilor” – exercita actiune antiinflamatoare, emolienta. Se recomanda in programe de curatare ca laxativ usor.

  „Combinatia de plante № 2” exercita urmatoarele actiuni:
  • antiparazitara;
  • detoxifianta;
  • antiinflamatoare si antimicrobiana;
  • tonifianta si antioxidanta;
  • stimuleaza functia secretorie si motorie a tractului gastrointestinal.

  Forma de prezentare: 100 tablete

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: