• Combinatia din plante Nr. 1

  Date: 2011.09.13 | Category: Deparazitare, Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  combinatia din plante nr 1Unul din factorii care influenteaza in mod esential starea de comfort si vitalitate a organismului uman este buna digestie a hranei. In cazul in care dupa masa va confruntati cu senzatie de greutate in stomac, greata, meteorism, va poate ajuta complexul de componente vegetale „Combination One”, care protejeaza mucoasa tractului gastrointestinal impotriva iritatiei, invaluind-o usor, normalizeaza functiile digestive, are efect colagog. Comprimatele dizolvate in apa calda se pot consuma ca un ceai din plante.

  Actiunea componentelor active

  Nalba mare se utilizeaza in afectiuni inflamatorii si erozive ale tractului gastrointestinal. Proprietatile curative ale nalbei sunt conditionate de capacitatea polizaharidelor, continute  in radacina, de a acoperi cu o pelicula subtire mucoasa, exercitand actiune antiinflamatoare. Mai mult decat atat complexul de mucilagii-polizaharide absoarbe produsele microbiene virale si toxice eliminate de celulele epiteliale afectate, le inactiveaza, fara a permite contactul toxinelor cu mucoasa. Sub un astfel de strat protector se reduce activitatea procesului inflamator, se inmoaie celulele si crustele tari, se vindeca mai repede eroziunile si ulcerele. Mucilagiile continute in radacina de nalba determina o actiune calmanta si antiinflamatoare.

  Menta normalizeaza digestia, reduce senzatia de greata, fiind utilizata de medicina naturista in profilaxia gastritelor, colicelor si dischineziilor cailor biliare. Complexul bogat de substante active ale mentei (uleiuri eterice, tanine) creste secretia glandelor digestive, accentueaza efectul colagog, exercita actiune spasmolitica, reducand tonusul musculaturii netede al cailor biliare si intestinului. Se utilizeaza in afectiuni ale ficatului si vezicii biliare.

  Ardeiul uite este bogat in vitaminele B2, B6, P. Din punct de vedere al continutului de vitamina A, ardeiul concureaza cu morcovul si contine de 2 ori mai multa vitamina C in compartie cu lamaia. Ardeiul iute contine alcaloidul capsaicina, uleiuri eterice, saponine si minerale (calciu, fier, fosfor). Ardeiul rosu imbunatateste apetitul si activizeaza digestia. Intensificand productia de mucilagii, contribuie la protectia mucoasei intestinale impotriva actiunii substantelor iritante, la reducerea proceselor de fermentatie si meteorism.

  In medicina occidentala si orientala, smirna se utilizeaza inca din antichitate. Aceasta planta exercita actiune antiinflamatoare si stimulenta asupra digestiei, imbunatateste activitatea intestinului si poseda un efect de tonifiere generala.

  Utilizare

  Combination Oneexercita urmatoarele efecte benefice:

  • normalizeaza activitatea tractului gastrointestinal;
  • impiedica greata, meteorismul;
  • reduce procesele inflamatorii;
  • reduce spasmul si accentueaza efectul colagog.

  Prezentare: 100 comprimate

  Compozitie:

  Frunze de menta, radacina de nalba mare, ardei uite, rasina de smirna, carbonat de calciu, excipienti.

  Mod de administrare: se dizolva 1 tableta intr-un pahar cu apa calda si se bea ca un ceai

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: