• Combinatia din plante Nr. 3

  Date: 2014.03.26 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,,,,

  In fiecare an racelile sezoniere ne creeaza multe neplaceri, deteriorand starea de bine a organismului si impiedicandu-ne sa ne indeplinim activitatile planificate. Daca raceala este insotita de accese de tuse, starea de sanatate se deterioreaza si mai mult. Orice forma de tuse – uscata, cu expectoratie, groasa sau latratoare – poate fi ameliorata cu ajutorul produsului „Combination Three”.

  Combination Three este conceputa pe baza principiilor traditiei  fitoterapiei populare. Plantele medicinale din compozitia produsului exercita un puternic efect pozitiv: reduc procesele inflamatorii ale cailor respiratorii superioare, usureaza respiratia si expectoratia, reduc spasmul musculaturii netede al bronhiilor, protejeaza mucoasa organelor respiratorii impotriva factorilor iritanti.

   

  Actiunea componentelor active

  Scoarta de ulm alb are efect stringent, antiinflamator si de invaluire. Se utilizeaza ca remediu naturist in inflamatii ale cailor respiratorii superioare, bronsite, tuse, precum si pentru intensificarea procesului de  transpiratie.

  Iarba fluturilor exercita actiune expectoranta, antiinflamatoare, reduce spasmul musculaturii netede al bronhiilor, iar in stari febrile intensifica transpiratia. Este eficienta ca adjuvant in afectiuni ale sistemului respirator.

  Cimbrul lichefiaza mucozitatile, activizeaza cilii epiteliali, stimuleaza reflexul de tuse contribuind la eliminarea mucozitatilor. Egalizeaza respiratia si reduce spasmul bronhiilor. Timolul si carvacrolul prezente in planta inhiba actiunea microflorei patogene, inclusiv a formelor rezistente la antibiotice. Timolul, continut in mod natural de cimbru este mai putin toxic. Apartinand categoriei derivatilor fenolici, este mai putin toxic, irita mai  putin mucoasele, exercita actiune bactericida asupra florei  cocice si poseda proprietati antimicotice. Toate acestea contribuie la distrugerea  mucoasei tractului respirator, la dizolvarea depunerilor patologice, la reducerea proceselor inflamatorii.

  Lumanarica se utilizeaza in catarul insotit de tuse al cailor respiratorii superioare. Actiunea benefica este determinata de prezenta mucilagiilor, saponinelor, uleiurilor eterice care atenueaza efectele catarale si protejeaza mucoasa cailor respiratorii impotriva iritatiei, reducand spasmul si edemul tesuturilor.

  Eriodictionul de California sau iarba sfanta actioneaza ca remediu expectorant si antimicrobian, reduce spasmul musculaturii netede a bronhiilor. Substantele active ale plantei, ericolina si eriodictiolul, manifesta  o puternica actiune antimicrobiana fata de microorganismele gram-pozitive si gram-negative.

  Utilizare

  Combination Three” exercita urmatoarele actiuni:

  • expectoranta si de eliminare a mucozitatilor;
  • dezinfectanta si antiseptica;
  • antiinflamatoare;
  • spasmolitica in bronhospasm.

  Prezentare: 100 capsule

  Compozitie:

  Scoarta de ulm alb, iarba fluturilor, iarba de cimbru comun,

  frunze de lumanarica,  iarba de Eriodiction de California, excipienti.

  Mod de administrare: se dizolva 1 tableta intr-un pahar de apa calduta si se bea ca un ceai.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: