• Combinatia din plante Nr. 5

  Date: 2013.12.29 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  insomnieRitmul rapid, de multe ori stresant al vietii noastre, deregleaza echilibrul fragil intre procesele de excitare si inhibare in scoarta cerebrala, ceea ce duce la insomnie, anxietate, iritabilitate, oboseala rapida. Numai unele persoane poseda rezistenta ridicata la stres, marea majoritate avand nevoie  de remedii suplimentare, care sa ii ajute sa-si echilibreze fondul psihologic, sa-si recapete linistea si vitalitatea. In categoria acestor remedii se incadreaza si produsul Combination Five”.

  Combination Five” este un produs natural compus din plante medicinale calmante si tonifiante. Aceasta compozitie va va ajuta sa combateti in mod delicat tensiunea emotionala, nelinistea, insomnia, imbunatatindu-va starea generala in cazul tensiunii psihice permanente („sindromul managerului”), in cazul durerilor de cap datorate suprasolicitarii nervoase, migrene.

   

  Actiunea componentelor active

  Valeriana medicinala. In radacina de valeriana au fost descoperite peste 100 de substante biologic active, datorita carora aceasta exercita o actiune multilaterala asupra organismului uman: scade excitabilitatea sistemului nervos central, prelungeste actiunea somniferelor, creste mobilitatea functionala a proceselor in cortex. Valeriana este unul din cele mai bune exemple ale efectului de sinergie intrucat actiunea conjugata a tuturor componentelor plantei depaseste orice componenta luata separat .

  Hameiul contine lipulina care determina actiunea neutropica, cumalina, acid valerianic si uleiuri eterice. Se utilizeaza ca remediu calmant in distonie neurovegetativa, in insomnii.

  Passiflora (floarea pasiunii) – este un eficient remediu calmant in neurastenii si dereglari vegetative insotite de iritabilitate crescuta, scaderea reactiilor de inhibare, dereglari de somn, palpitatii, transpiratie excesiva. S-au inregistrat rezultate pozitive ale administrarii plantei in perioada climacterica si preclimacterica.

  Gura lupului regleaza in mod activ presiunea sanguina, reduce ritmul contractiilor cardiace, scade tensiunea arteriala, stimuleaza procesele de inhibare in scoarta cerebrala.

  Menta pisicii. In compozitia uleiului eteric din menta pisicii intra citralul, cu placuta aroma de lamaie. Planta poseda miraculoasa capacitate de a revigora si improspata, amelioreaza starea de sanatate in caz de epuizare nervoasa, combate vertijul.

  Cretisorul este utilizat cu succes ca adjuvant in caz de vertij, epuizare nervoasa, dureri de cap, dereglari gastrointestinale.

  Musetelul medicinal exercita efect antiinflamator si spasmolitic, relaxeaza musculatura neteda a organelor interne avand o  actiune cardiotonica.

   

  utilizare

  Combination Fiveexercita actiune calmanta si spasmolitica in caz de:

  • insomnie;
  • depresie;
  • pierderea fortelor, iritabilitate, neliniste;
  • dureri de cap, migrene.

  Prezentare: 100 comprimate

  Compozitie:

  Radacina de valeriana medicinala, flori de hamei,

  flori de musetel medicinal, iarba de floarea pasiunii, iarba de cretisor,

  radacina de gura-lupului, frunze de menta pisicii, calciu (carbonat), excipienti.

  Mod de administrare: se dizolva 1 tableta intr-un pahar de apa fierbinte si se bea ca un ceai

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: