• Combinatia din plante Nr. 6

  Date: 2014.05.05 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags:

  combinatia-din-plante-nr-6„Combinatia de plante №6” este o combinatie echilibrata de plante medicinale, cunoscute pentru actiunea lor asupra sistemului uro-excretor, ce poseda proprietati antiinflamatoare, antibacteriene si diuretice. Compozitia de plante este eficienta in afectiuni ale rinichilor si cailor urinare, combate procesele inflamatorii, inhiband actiunea bacteriilor patogene, creste diureza.

  Actiunea componentelor active

  Lucerna exercita efect diuretic, contribuie la eliminarea sarurilor acidului uric din organism, normalizeaza balanta hidrica.

  Frunzele de strugurii ursului sunt recunoscute in terapia naturista datorita  actiunii lor diuretice crescute. Actiunea diuretica si antiseptica a plantei se datoreaza hidrochinonei – una din componentele arbutinei, care este substanta activa din strugurilor ursului.

  Hidrochinona creste activitatea reactiilor oxido-reducatoare, exercita  o actiune profund dezinfectanta si antiinflamatoare. Curata caile uro-excretoare de flora bacteriana si alte secretii. Puternicul efect de insanatosire este accentuat de proprietatile astringente si antiseptice ale substantelor tanante. Substantele bioactive din frunzele de strugurii ursului irita epiteliul sistemului uro-excretor, aceasta actiune este anihilata prin combinatia cu alte plante cu efect diuretic, precum matasea de porumb.

  Frunzele de patrunjel poseda actiune diuretica, colagoga si spasmolitica. Patrunjelul este utilizat ca remediu diuretic, in particular in edeme de provenienta renala si cardiovasculara.

  Frunzele de buchu contin ulei eteric, flavonoide, rasini si substante tanante si se utilizeaza ca remediu diuretic in infectiile cailor uro-excretoare.

  Matasea de porumb combate iritatia existenta in caile uro-excretoare. Exercita actiune favorabila asupra activitatii rinichilor si vezicii urinare. Ca remediu diuretic se utilizeaza in edeme de provenienta renala si cardiaca. In cazul unei utilizari continue contribuie la dizolvarea fosfatilor din rinichi si vezica urinara.

  Fructele de ienupar sunt apreciate pentru puternicele proprietati antiseptice, dezinfectante si diuretice datorita uneia din componentele uleiului eteric – terpineolul. Acesta accentueaza capacitatea de filtrare a rinichilor impiedicand absorbtia inversa a clorurii de sodiu in canalele acestor organe, pe care totodata le curata. Se utilizeaza ca remediu antiseptic si diuretic in infectiile cailor urogenitale.

  Utilizare

  Combination Sixexercita urmatoarele efecte benefice in cazul afectiunilor sistemului uro-excretor:

  • antibacterian;
  • antiinflamator;
  • diuretic;
  • spasmolitic.

  Prezentare: 100 comprimate

  Compozitie:

  Frunze de strugurii ursului, iarba de lucerna de cultura, frunze de buchu, fructe de ienupar, matase de porumb,

  frunze de patrunjel cret, calciu (fosfat), excipienti.

  Mod de administrare: se dizolva 1 tableta intr-un pahar de apa fierbinte si se bea ca un ceai

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: