• Combinatia din plante Nr. 7

  Date: 2011.09.13 | Category: Deparazitare, Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  Helmintozele reprezinta cauza multor afectiuni. Helmintii sunt parazitii care ajung intamplator in organismul uman si ii afecteaza starea de sanatate conducand si la acutizarea dereglarilor deja existente. Cele mai dese manifestari ale invaziilor helmintice sunt disfunctiile gastrointestinale, dereglarile scaunului, durerile de burta, meteorismul, scaderea apetitului, dereglarea somnului nocturn, scrasnirea dintilor (bruxism).

  Helmintii inrautatesc activitatea sistemului imunitar, inhiba microflora intestinala normala si slabesc imunitatea locala a tracului gastrointestinal. Astfel, se reduce cantitatea de bacili intestinali „benefici” si creste cantitatea de bacterii care nu fermenteaza, crescand flora cocica.

  Se dezvolta astfel disbacterioza, pe fondul careia se acutizeaza dereglarile functionale ale tractului gastrointestinal si problemele alergice, apar modificari secundare (reactive) ale ficatului, cailor biliare si pancreasului. In medicina se considera ca prezenta helmintilor conduce cert la dereglarea avansata a activitatii normale a organismului. Datorita efectelor sale negative cumulate este foarte importanta prevenirea si combaterea helmintozei.

  In acest sens puteti apela cu incredere la  ajutorul produsului Combination Seven”, in compozitia caruia sunt incluse  plante care poseda actiune antihelmintica, antibacteriana si antiinflamatoare.

  Actiunea componentelor active

  Usturoiul se utilizeaza in principal pentru inhibarea proceselor de putrefactie si fermentatiei in intestin, pentru curatarea de bacterii patogene si helminti. Aceasta planta imbunatateste apetitul, sporeste secretia enzimelor digestive si a bilei, contribuie la mai buna asimilare a hranei. Fitoncidele si uleiul eteric, care sunt continute de usturoi, exercita actiune bactericida, antivirala si antihelmintica. Glicozida aliina poseda proprietati antimicrobiene care inhiba dezvoltarea bacteriilor de putrefactie.

  Frunzele de nuc negru reprezinta un remediu antihelmintic eficient care actioneaza impotriva helmintilor maturi si celor aflati in stadiile intermediare de dezvoltare: ascaride, oxiurilor, giardia. Principala substanta activa a nucului negru, juglonul, are proprietati antibacteriene si antihelmintice, normalizeaza functia intestinului si este eficient in constipatii. Frunzele de nuc negru contin totodata si glicozide amare, care stimuleaza secretia bilei si evacuarea acesteia in duoden.

  Cassia se utilizeaza in doze mici ca remediu pentru stimularea apetitului si digestiei, iar in doze mai mari – in calitate de laxativ. Frunzele de cassia contin antraglicozide, flavonoide, acizi organici, fitosterine. Antraglicozidele, principalele substante active ale plantei, irita receptorii mucoasei tractului gastrointestinal, accelerand peristaltismul intestinului gros. In acelasi timp, exercita o actiune laxativa lenta, care conduce la eliminarea constipatiilor.

  utilizare

  Combination Sevenexercita urmatoarele actiuni:

  • antihelmintica;
  • antimicrobiana, antibacteriana;
  • laxativa;
  • colagoga;
  • intensifica peristaltismul intestinal.

  Prezentare: 100 comprimate

  Compozitie:

  Usturoi de cultura, frunze de nuc negru,

  frunze de cassia, calciu (fosfat), excipienti.

  Mod de administrare: se dizolva 1 tableta intr-un pahar de apa calda si se bea ca un ceai

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: