• Coral Alfalfa

  Date: 2014.03.06 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  Alfalfa nou«Coral Alfalfa» actioneaza multilateral asupra sanatatii, fiind un excelent remediu preventiv impotriva multor afectiuni. Pe langa frunzele de lucerna, noul produs contine si suc concentrat din frunze, accelerand semnificativ actiunea pozitiva asupra organismului. «Planta regilor» ocupa un loc special printre plantele medicinale. Utilizarea acesteia contribuie la cresterea vitalitatii, a capacitatii de munca, este benefica pentru persoanele cu sanatatea fragila, care sufera de dereglari de digestie, intoxicatii, pentru activitatea renala si ulcere.

  Biologul Frank Bovuer a stabilit ca frunzele verzi de lucerna contin cei opt aminoacizi esentiali, nesintetizati de organismul uman, denumind-o «marea vindecatoare». Planta este o bogata sursa de vitamine А, К, В1, В2, В6, Е, D2 și D3, substante minerale, in special calciu, fosfor si fluor, saponine, izoflavone si multe alte substante biologic active. Continutul colosal de vitamina К asigura efectul antihemoragic eficient al lucernei, prevenind aparitia hemoragiilor interne si externe. De aceea, lucerna este utilizata pentru profilaxia si tratamentul complex in diverse forme de sindrom hemoragic.

  Lucerna este una din putinele plante ce contine fluor de origine vegetala, care se acumuleaza in corp in primul rand in tesutul dentar. Contribuie la formarea smaltului dentar și protejeaza dintii de carii, exercitand actiune bactericida asupra microorganismelor, care se dezvolta in cavitatea bucala in cazul cariilor si paradontozei.

  Aceasta planta «universala» are efect de insanatosire si in afectiuni gastrice, balonare, stari ulceroase si lipsa poftei de mancare, intrucat contine vitamina «antiulceroasa» U. Aceasta vitamina contribuie la regenerarea mucoasei lezate a tractului gastrointestinal, normalizeaza aciditatea gastrica. Fiind un derivat al metioninei, vitamina U normalizeaza schimbul de lipide, in particular leaga colesterolul si blocheaza absorbtia acestuia, impiedicand, astfel, instalarea aterosclerozei vaselor, reduce depunerile de grasime neutra in ficat, protejandu-l impotriva degenerescentei grase, are actiune favorabila asupra circulatiei cerebrale si coronariene. Vitamina U este capabila sa neutralizeze unele substante otravitoare si toxinele, avand un efect de detoxifiere. Exercita actiune antidepresiva.

  Lucerna contine multa clorofila, contribuind la vindecarea ranilor, reduce riscul de contaminare bacteriana, este extrem de pretioasa pentru profilaxia anemiilor.

  Este utila femeilor in perioada menopauzei si mamelor care alapteaza, datorita actiunii estrogen-similare a izoflavonelor si a capacitatii de a combate starile de neliniste, de a creste secretia lactica.

  Continutul crescut de fibre permite utilizarea plantei in calitate de remediu usor laxativ. Totodata, este remediu natural antifebril si diuretic (normalizeaza echilibrul hidric si contribuie la eliminarea sarurilor acidului uric din organism, impiedicand aparitia cistitei si inflamarea prostatei).

  «Coral Lucerna» – este un excelent remediu de fortifiere generala, utilizat pentru profilaxia:
  • hipovitaminozei;
  • suprasolicitarii, iritabilitatii crescute;
  • aterosclerozei;
  • gutei;
  • lactatiei insuficiente.

  Prezentare: 120 capsule

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: