• Coral Artichoke (Anghinare)

  Date: 2014.05.05 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,,

  Coral-ArtichokeCoral Artichoke (Coral Anghinare) il putem numi primul prieten al ficatului! In compozitia produsului se regasesc cunoscuti hepatoprotectori de origine vegetala (anghinare, armurariu), papadie, betaina care exercita actiune de restabilire la nivelului ficatului si cailor biliare, asigura protectia detoxifianta a organismului imbunatatind functionarea organelor digestive si intreg organismul.

  Anghinarea este un important produs dietetic avand un gust picant de nuci. Calitatea incontestabila a acestei legume se manifesta prin actiunea sa hepatoprotectoare pronuntata. Substantele active din anghinare – acizii cofeilchinici, silimarina, flavonizii – poseda proprietati purificatoare si colagoge. Scade nivelul colesterinazei, reducand astfel eliminarea de grasimi si lipide din ficat si restabilind functiile acestuia. Totodata, anghinarea accelereaza eliminarea excesului de lichide, creste eliminarea diversilor compusi pe baza de azot. Asigura organismului substante nutritive, proteine, vitamine
  (А, С, В1, В2), caroten, substante minerale. Anghinarea mentine sanatatea si tineretea pielii.

  Armurariul este utilizat cu succes in diverse afectiuni hepatice, in hepatita, ciroza, litiaza biliara, in distrofia ficatului, alcoolism si traumele provocate de catre acesta. Extractul de armurariu este recomandat ca remediu profilactic pentru regiunile cu o structura ecologica defavorabila. Planta intensifica secretia si evacuarea bilei, functia secretorie si motorie a tractului gastrointestinal, creste proprietatile protectoare ale ficatului in caz de infectii si intoxicatii (inclusiv cele provocate de clor, radiatii, medicamente si chiar de cele mai otravitoare ciuperci – buretele viperei si buretele pestrit.

  Papadia se bucura de o popularitate crescuta printre locuitorii Europei. Substantele amare din papadie stimuleaza pofta de mancare si imbunatatesc digestia, avand proprietati colagoge, diuretice si laxative. Extractul de papadie se incadreaza in categoria celor mai valoroase remedii tonice si fortifiante. Este benefic pentru persoanele cu aciditate crescuta, intrucat normalizeaza echilibrul acido-alcalin al organismului.

  Betaina este o substanta lipotropa de origine vegetala. Normalizeaza schimbul de lipide din ficat, nivelul de trigliceride din sange, participa la procesele de schimb, contribuie la productia de energie. Totodata, aceasta substanta exercita actiune coleretica si colagoga, imbunatateste activitatea sistemului digestiv.

  «Coral Artichoke» exercita actiune favorabila asupra ficatului si sanatatii organismului:
  • stimuleaza secretia si evacuarea bilei;
  • reduce eliminarea de grasimi si lipide din ficat;
  • elimina toxinele din organism;
  • exercita o usoara actiune diuretica;
  • normalizeaza schimbul de substante;
  • imbunatateste aspectul pielii.

  Prezentare: 90 capsule

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: