• Coral-Mine (Calciu Coralier) – Distributor Coral Club

  Date: 2010.04.26 | Category: Coral-Mine | Tags: ,,,,,

  Apa alcalina cu pH ridicat asigura sanatatea

  Organismul uman este compus in proportie de 70% din apa, din care sangele, limfa, saliva, mucoasele au reactie alcalina  (pH-ul sangelui unei persoane sanatoase este de 7,4).

  Scaderea pH-ului duce la tulburari imunitare,  iar asimilarea slaba a vitaminelor si microelementelor duce la aparitia bolilor cardiovasculare, ale articulatiilor, ale sangelui, inclusiv cancerul.

  Calciul este un element esential din compozitia organismului nostru. Insuficienta de calciu (hipocalcemia) poate duce la aparitia a peste 150 de boli grave, ce afecteaza  in mod special copiii, femeile insarcinate si persoanele ce depasesc varsta de 40 ani.

  Coralul Alka-Mine satureaza apa cu calciu activ, ionizat.

  Folosirea zilnica a unei astfel de ape cu calciu coralier (apa vie) favorizeaza:

  -atingerea unei valori optime a pH-ului din sange;
  -scaderea riscului de imbolnavire a sistemului cardiovascular si digestiv ;
  -prevenirea dezvoltarii artritelor, cresterea elasticitatii muschilor si a articulatiilor, refacerea structurii tesutului osos si cartilaginos;
  -imbunatateste fluxul sanguin la nivelul sistemului nervos central, normalizeaza tensiunea arteriala si valoarea glicemiei;
  -saturatia sangelui cu oxigen;
  -functia renala si aparatul digestiv.

  Compozitie: (la 1 pliculet): coral pulbere (994 mg) ce contine peste 70 de elemente vitale (printre care: calciu 34,6%, magneziu 2,16 %, siliciu 1,37%, de asemenea natriu, sulf, fier, kaliu, fosfor, iod, fluor, brom, magneziu, crom, bor, carbon, zinc, seleniu, platina, cupru, clor, aur, molibden, s. a.), acid ascorbic-L (5 mg), argint (1 mg).

  Mod de administrare: se introduce un pliculet de calciu intr-un recipient cu 1,5 litri de apa filtrata sau apa distilata. Dupa 1 minut produsul este gata de folosire. Se bea in timpul zilei in loc de apa obisnuita. Pliculetele cu coral se pot folosi si in ceaiuri (reci), compoturi si orice alte bauturi necarbogazoase. Nu se fierbe.

  Calciul Alka-Mine obtinut din coralul alb Sango (coral marin fosilizat) creeaza in organism un mediu alcalin si normalizeaza echilibrul acido-bazic. Savantii au demonstrat ca mediul alcalin are o importanta vitala pentru functionarea normala a celulelor, si prin urmare, a intregului organism. Se stie, de asemenea, ca toate procesele metabolice din organismul uman, la nivel celular, se desfasoara cu participarea ionilor de calciu.

  Calciul provenit din alimente si apa este, de regula, intr-o mica masura activ biologic. Un avantaj important al calciului din coral marin fosilizat este bio-accesibilitatea sa: in contact cu apa, calciul in forma ionica este asimilat cu usurinta de celule.

  Intr-un pachet de Alka-Mine (Calciu Coralier) se gasesc 30 pliculete a 1 g.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:

   


   

  Please follow and like us: