• Coral Probiotic

  Date: 2014.03.31 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  „Coral Probiotic” este un sinbiotic care reprezinta o combinatie unica de probiotice (Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium longum) si prebiotice (inulina). Prin compozitia sa unica contribuie la refacerea si insanatosirea microflorei intestinale. In structura interna a produsului se declanseaza un fenomen de sinergie astfel incat, prin actiunea prebioticelor eficienta sinbioticelor este de zeci de ori mai mare. Doza zilnica recomandata contine 5 miliarde de lacto- si bifidobacterii si 50 mg de inulina. Produsul este fabricat din materie prima de cea mai inalta calitate, utilizand una din cele mai moderne tehnologii, cu respectarea  standardelor de calitate in domeniu si a normelor GMP, prescurtare a notiunii Good Manufacturing Practice (practici bune de prelucrare), sistem de verificare al calitatii legiferat de multe companii farmaceutice si al dispozitivelor medicale. Pentru mentinerea  activitatii culturilor probiotice  uscate prin liofilizare, produsul se ambaleaza in atmosfera inerta, cu azot, in capsule vegetale. Aceasta modalitate de conservare si ambalare asigura mentinerea calitatilor biologice timp indelungat.

  Actiunea componentelor active

  Fructo-oligozaharida (FОS) sau inulina din radacina de cicoare – este cel mai cunoscut si studiat prebiotic natural. Pe langa faptul ca inulina este o sursa de fibre necesare pentru tractul gastrointestinal, poseda si capacitatea de a stimula cresterea si activitatea bacteriilor proprii benefice din intestinul gros, precum si a celor care se regasesc in compozitia acestui supliment alimentar biologic activ. Sustine toate formele schimbului de substante din organism (in special cel al carbohidratilor si lipidelor). Inulina este un bun sorbent, care accentueaza functia detoxificanta a microflorei, creste motilitatea intestinala si elimina din organism substantele toxice, formand un scaun moale.

  Probioticele normalizeaza digestia, accelereaza scindarea proteinelor si carbohidratilor si asimilarea substantelor nutritive, produc enzime proprii pentru digerarea calitativa a alimentelor, participa in mod activ la sinteza multor vitamine (K, D, grupa B), stimuleaza asimilarea calciului, inhiba cresterea florei patogene, impiedica aparitia dereglarilor tractului gastrointestinal si a distrugerii  microflorei in urma tratamentului cu antibiotice, cresc rezistenta organismului generand factori de protectie imunitara.

  Utilizare

  Produsul „Coral Probiotic” asigura protectia complexa a microflorei, exercitand actiune favorabila in caz de:

  • disbacterioza, afectiuni ale tractului gastrointestinal;
  • intoxicatii;
  • dereglarea digestiei, schimbului de substante;
  • dereglarea microflorei dupa tratamentul cu antibiotice;
  • meteorism, constipatii.

  Prezentare: 100 capsule

  Compozitia unei capsule:

  Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, fructooligozaharide (FOS), excipienti.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: