• Coral Shake de ciocolată

  Date: 2013.06.09 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags:

  Izolatul şi concentratul din ser proteic este un produs alimentar valoros, care conţine 85% proteină pură. Din punct de vedere al calităţii, proteinele din ser sunt superioare tuturor celorlalte proteine de origine vegetală şi animală.

  Conţin în cantităţi mari aminoacizi esenţiali, asemanatori ca structură de compoziţia aminoacidă a ţesutului muscular uman. Proteinele din ser se asimilează mult mai rapid şi in totalitate (în proporţie de 100 %!) comparativ cu proteinele integrale, pentru a căror digerare organismul consuma multa energie. Hrănesc bine ţesutul muscular, care le consumă în calitate de sursă de energie în timpul antrenamentelor. Mai mult decât atât, proteinele reprezintă baza nutritivă ideală pentru sinteza masei musculare noi, ajută la menţinerea fermităţii muşchilor şi contribuie la refacerea rapidă a acestora după exerciţii fi zice intense.

  Aminoacizii (leucina, izoleucina, glutamina, arginina) reprezintă materialul de construcţie pentru toate structurile celulare ale organismului, detinând rolul principal în schimbul de proteine şi aprovizionarea muşchilor cu energie.

  Aminoacizii activizează schimbul de insulină, îmbunătăţind funcţia enzimelor digestive şi a metaboliţilor din ciclul Krebs, care contribuie la refacerea potenţialului energetic al celulelor musculare.

  Prelucrează în ţesuturile musculare produsele schimbului de substanţe, previn apariţia asteniei musculare în timpul sau după activităţile sportive, combat senzaţia de durere şi rigiditatea musculată.

  Complexul de vitamine şi minerale asigură organismului vitaminele şi mineralele necesare, îmbunătăţind procesele de schimb. Vitamina C protejează pereţii vaselor împotriva depunerii formelor oxidate de colesterol, contribuie la formarea rezervelor de glicogen în fi cat, sporind funcţia antitoxică a acestuia şi împiedică infiltrarea de grăsimi în ficat.

  Vitaminele din grupa В, РР participă la toate formele schimbului de substanţe, optimizând procesul de transformare a zahărului şi lipidelor în energie, menţin nivelul optim al colesterolului şi tonusul muscular al tractului digestiv, stimulează funcţia secretorie şi motorie a stomacului. Complexul de minerale, reprezentat de crom, zinc, cupru şi alte macro- şi microelemente contribuie la accelerarea schimbului de substanţe, acţionând în mod esenţial asupra arderii caloriilor în plus.

  Cacao este un produs foarte gustos şi util, bogat în proteine, fi bre, vitamine (PP, B1, B2), acidfolic. Compoziţia minerală din punct de vedere al conţinutului de fi er şi zinc, poate numi cacao liderul produselor. Savanţii consideră că boabele de cacao permit scăderea în greutate mai rapid,datorită conţinutului unui tip deosebit de antioxidanţi (polifenoli), care cresc sensibilitatea la insulin şi reduc conţinutul de zahăr în sânge, creştereautilizării glucozei în ţesuturi şi accelerarea sintezei de glicogen în muşchi.

  Produsul „Coral Shake Chocolate” este un cocktail savuros şi folositor, cu efect de refacere:
  • creşte energetica şi rezistenţa;
  • menţine fermitatea muşchilor şi reface masa musculară;
  • controlează nivelul de zahăr în sânge;
  • corectează balanţa de vitamine şi minerale.

  Greutate: 646 g.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: