• Coral Shake Vanilie

  Date: 2014.04.06 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  Izolatul si concentratul din ser proteic este un produs alimentar valoros, care contine 85% proteina pura. Din punct de vedere al calitatii, proteinele din ser sunt superioare tuturor celorlalte proteine de origine vegetala si animala.

  Contin in cantitati mari aminoacizi esentiali, asemanatori ca structura de compozitia aminoacida a tesutului muscular uman. Proteinele din ser se asimileaza mult mai rapid si in totalitate (in proportie de 100 %!) comparativ cu proteinele integrale, pentru a caror digerare organismul consuma multa energie.

  Hranesc bine tesutul muscular, care le consuma in calitate de sursa de energie in timpul antrenamentelor. Mai mult decat atat, proteinele reprezinta baza nutritiva ideala pentru sinteza masei musculare noi, ajuta la mentinerea fermitatii muschilor si contribuie la refacerea rapida a acestora dupa exercitii fi zice intense.

  Aminoacizii (leucina, izoleucina, glutamina, arginina) reprezinta materialul de constructie pentru toate structurile celulare ale organismului, detinand rolul principal in schimbul de proteine si aprovizionarea muschilor cu energie.

  Aminoacizii
  activizeaza schimbul de insulina, imbunatatind functia enzimelor digestive si a metabolitilor din ciclul Krebs, care contribuie la refacerea potentialului energetic al celulelor musculare.

  Prelucreaza in tesuturile musculare produsele schimbului de substante, previn aparitia asteniei musculare in timpul sau dupa activitatile sportive, combat senzatia de durere si rigiditatea musculata.

  Complexul de vitamine si minerale asigura organismului vitaminele si mineralele necesare, imbunatatind procesele de schimb. Vitamina C protejeaza peretii vaselor impotriva depunerii formelor oxidate de colesterol, contribuie la formarea rezervelor de glicogen in fi cat, sporind functia antitoxica a acestuia si impiedica infiltrarea de grasimi in ficat.

  Vitaminele din grupa В, РР participa la toate formele schimbului de substante, optimizand procesul de transformare a zaharului si lipidelor in energie, mentin nivelul optim al colesterolului si tonusul muscular al tractului digestiv, stimuleaza functia secretorie si motorie a stomacului.

  Complexul de minerale, reprezentat de crom, zinc, cupru si alte macro- si microelemente contribuie la accelerarea schimbului de substante, actionand in mod esential asupra arderii caloriilor in plus.

  Vanilia este o gratioasa orhidee din America de Nord si Centrala. In pastaile necoapte de vanilie se contine glicozida glucovanilina care confera plantei o deosebita aroma. Vanilia se combina excelent cu mancarurile pe baza de branza, lactate si branza,cocteilurile pe baza de lapte si lapte cu ciocolata.

  Enzimele sunt componente esentiale ale procesului digestiv, care ajuta la optimizarea scindarii si asimilarii substantelor nutritive.

  Produsul „Coral Shake Vanilla” este un cocktail savuros si folositor, cu efect de refacere:
  • creste energetica si rezistenta;
  • mentine fermitatea muschilor si reface masa musculara;
  • controleaza nivelul de zahar in sange;
  • corecteaza balanta de vitamine si minerale.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: