• DETOX 2017

  RESETEAZĂ-ȚI METABOLISMUL ÎN 3 PAȘI

  Cel mai COMPLET Program Natural de Detoxifiere, Deparazitare și Curățarea Colonului care este Ușor de Folosit, Eficient și dă Rezultate în 14 zile

   

  Dr. Norman Walker a fost un pionier și renumit cercetător în domeniul nutriției, care a trăit până la vârsta de 116 ani urmându-și propriile sale recomandări.

  El a introdus sucurile în alimentația zilnică ca o metodă preventivă de menținere a sănătății și pentru vindecarea bolilor.

  Ceea ce vreau să subliniez este importanța deosebită pe care Dr. Walker o acorda sănătății colonului ca o condiție pentru sănătatea întregului organism.

  Pe baza unei radiografii a colonului el putea să determine ce organ era afectat și astfel putea pune un diagnostic corect.

  După aceea el făcea curățarea colonului, ca un prim pas pe calea vindecării.

  Moartea începe în colon

  Deși colonul este esential pentru sănătate, de ce sa curățăm doar colonul? Nu ar fi mai bine dacă, înainte de a curăța colonul, am strânge toate toxinele din corp și le-am duce în colon? Și abia atunci, în modul cel mai eficient și complet să curățăm colonul, restabilind buna funcționare a întregului organism. Dar în același timp putem face și o deparazitare a organismului, știut fiind faptul că peste 90% din populatie este afectată de un parazit sau altul (40% din populația lumii ar putea fi infestată de paraziți care le schimbă comportamentul, vezi articolul publicat pe Stiri ProTV)

  În felul acesta putem cu adevărat realiza o resetare a metabolismului.

  Deși cura generală de sucuri în mod categoric produce efecte benefice în ansamblu, detoxifierea targetată care folosește anumite plante, suplimente nutriționale, vitamine și minerale amplifică în mare măsură procesul.

  Paraziții – cauza necunoscută a multor boli

  Conform datelor OMS, 70% dintre diagnosticele din lume sunt incorecte, iar acest lucru se întâmplă în țările dezvoltate. Deseori ni se pare că boala nu are o cauză. Dar aceasta există și ea trebuie căutată pentru că numai cunoscând-o putem vindeca boala pe care a generat-o.

  Cauza unei boli necunoscute poate fi și un parazit, sau mai multe tipuri de paraziți, care se găsesc în organsimul omului, în special în intestine.

  Majoritatea americanilor nici măcar nu s-ar gândi că ei ar putea avea paraziți. Viermi care infectează abdomenul și intestinele, cu siguranță aceasta nu se poate întampla în SUA, ci doar în țările lumii a treia. Doar oamenii săraci au paraziți.

  Însă acest lucru nu este adevărat. În SUA, ca și în Romania, se estimează că 90% din populație este infestată cu cel puțin un tip de parazit.

  Programul de Detoxifiere, Deparazitare și Curățarea Colonului, include un întreg complex de produse antihelmintice (deparazitare) și complementare, precum: frunzele de nuc negru, combinația de plante Nr.2, usturoiul, fermenți, lucerna, școarța de crușin, caolinul etc.

  Aceste produse nu doar favorizează distrugerea helminților (paraziților), ci și neutralizează toxinele și le elimină din organism. Mai mult, programul duce și la eliminarea mecanică a paraziților din intestin.

  Toxinele se acumulează în organism în permanență

  Potrivit rapoartelor organizațiilor internaționale, consumul alimentelor îmbogățite cu substanțe artificiale reprezintă a 3-a cauză a mortalității de pe glob, după consumul de droguri/medicamente și accidentele de circulație.

  O greșeală pe care o facem cu toții este folosirea în alimentație “a produselor moarte, deformate, cu durata de conservare mai lungă”, obținute prin adaosul aditivilor alimentari. În urma consumului acestor produse, organismul este obligat să producă singur enzime pentru asimilarea alimentelor, folosind pentru aceasta o cantitate mult mai mare de energie.

  Dar și mai periculoasă este folosirea în alimentație a “produselor dăunătoare”, adică a celor care au fost omorâte prin metoda chimică – foarte cinică, periculos de letală pentru celula vie, cu utilizarea ultimelor descoperiri științifice.

  În categoria acestor produse sunt incluse cele care conțin aditivi cu efect cancerigen (conservanți, coloranți de sinteză, stabilizatori, inhibitori ai enzimelor), antibiotice, hormoni, acizi.

  Prelungirea artificială a termenului de valabilitate al produselor are efecte distructive asupra organismului uman. Aditivii adăugați, antibioticele și hormonii cu care au fost tratate animalele înainte de sacrificare și are ajung în alimentul destinat consumatorului final distrug imunitatea și dereglează funcționarea sistemelor excretoare: limfatic, renal, digestiv etc.

  Toate aceste toxine acumulate trebuie eliminate cât mai repede și mai eficient.

  Conceput de un medic și îmbunătățit timp de 28 de ani

  Programul acesta de Detoxifiere, Deparazitare și Curățarea Colonului, a fost conceput de Dr. Albert Zehr și a fost încontinuu îmbunătățit timp de 28 de ani. Mii de oameni din lumea întreagă și-au îmbunătățit sănătatea, și mulți s-au vindecat, folosind acest program natural care este foarte ușor de folosit. Nu e nevoie decât să iei un pliculeț cu diferite tablete dimineața și altul seara.

  Nu trebuie să ții minte o mulțime de suplimente nutriționale, plante, minerale sau enzime, pe care să le iei într-o anumită ordine și la anumite ore. Doar două pliculețe care conțin tot ce ai nevoie, unul dimineața și altul seara. Ce poate fi mai ușor?

  Programul este se desfășoară în trei etape:

  1. Pregătirea – 7 zile
  2. Curățirea – 4 zile
  3. Refacerea – 3 zile

  În total, 14 zile. Dr. Zehr a luat în considerare funcțiile tipice ale organismului atunci când a conceput acest program. Totul este calculat pentru o eficiență maximă a purificării organismului.

  Începe anul 2015 cu dreptul

  Și acum, tot ce ai de făcut este să dai click pe acest link pentru a citi prezentarea în detaliu a Programului Colo Vada Plus și a comanda. Programul complet de Detoxifiere, Deparazitare și Curățarea Colonului te va ajuta nu numai să-ți îmbunătățești sănătatea, ci și să realizezi mult mai multe în 2014, în toate domeniile, sa fii mai productiv și să-ți împlinești visele. Comandă acum Programul Colo Vada Plus! (Da click pe oricare link pentru a citi despre acest program si nu uita ca in josul paginii urmatoare, dupa ce vei da click pe link, este un formular unde poti introduce datele tale pentru a primi prin email o serie de mesaje ce-ti vor da informatii suplimentare. Pret special luna ianuarie: 20% reducere!)

  Da click pentru a citi despre Colo Vada Plus