• Este pasta ta de dinti cancerigena?

  Date: 2014.04.15 | Category: Blog | Tags: ,,

  Subtsantele cancerigene din pastele de dinti sunt multe. Am dat peste un scurt articol pe Bitpress.ro despre acest subiect, care atentioneaza cu privire la una dintre aceste substante cancerigene ce sa gaseste si pasta de dinti. Redau mai jos acest articol. La sfarsitul articolului vei descoperi solutia, pasta de dinti care nu este cancerigena! Citeste pana la capat:

  ******************************

  Triclosanul este un compus toxic, o chimicala ce se acumuleaza treptat in organismul uman si poate afecta functionarea glandei tiroide si echilibrul hormonal in general.  Triclosanul din produsele de ingrijire genereaza aparitia unei prea rapide pubertati la tineri si a fost declarat ca fiind una din cauzele cresterii ratei de cancer mamar. Studiile apartin companiei Colgate, mare utilizator de triclosan – in special gama Colgate Total.

  In ce produse exista triclosan?
  In general, triclosanul se intalneste in sapunurile lichide si in solutiile antiacnee (de exemplu, Clearasil), ca agent antibacterian. Insa el este prezent si in pasta de dinti sau anti-perspirante, dar si in produse de curatenie a locuintei. Prin urmare, contactul zilnic cu acest compus nociv este foarte probabil. O cauza de ingrijorare aratata de studii este aceea ca triclosanul din pasta de dinti, combinat cu clorul din apa de robinet, poate da nastere la cloroform, gaz considerat un probabil cancerigen pentru oameni.

  Cum putem evita triclosanul din produsele de ingrijire?
  Intai si intai, trebuie evitate sapunurile antibacteriene. Poate parea absurd, dar triclosanul, actionand ca un anntibiotic, va reduce rezistenta organismului la bacterii, lucru pe care cred ca vreti sa-l evitati. Mai mult, studiile au aratat ca un sapun antibacterian nu este cu nimic mai eficace decat unul obisnuit. Exista sapunuri din uleiuri de plante presate la rece, fara chimicale. Daca nu cumparati organic, macar cititi ingredientele de pe sapunurile de la farmaciile naturiste si alegeti in cunostinta de cauza.

  *****************************

  Da click pe acest link pentru a descoperi prima pasta de dinti antioxidanta si alcalinizatna din lume, pasta de dinti care nu este cancerigena:

  http://www.antioxidant-natural.ro/microbrite-pulbere-pentru-dinti-cu-microhidrina/

  Please follow and like us: