• Fier

  Date: 2011.08.16 | Category: Anemie | Tags: ,,,

  Produsul „Iron”-Fier contine un element extrem de important care impiedica aparitia anemiei, creste nivelul energiei vitale si capacitatii de munca. Fierul organic se asimileaza mai repede si complet, fara a provoaca reactii adverse, caracteristice pentru sarurile anorganice de fier: dereglari dispepsice, iritatia mucoasei gastrice si intestinale, gust metalic, innegrirea smaltului dentar.

  Actiunea componentelor active

  Participa la procesele de hematopoieza si respiratie tisulara. Fierul se asimileaza in intestin, apoi patrunde in vasele sanguine unde este captat de catre proteina de transport numita transferina. Datorita transferinei are loc saturarea celulelor si tesuturilor cu fier. Intrand in compozitia enzimelor citocrome, participa la procesul de respiratie tisulara (transporta oxigenul din plamani catre toate celulele organismului) si sinteza ATF, la reactiile enzimatice, la metabolismul colesterolului. Se acumuleaza in splina, ficat, maduva osoasa si este utilizat de catre organism in masura necesara, impiedicand aparitia anemiei feriprive, care are drept simptome: slabiciune musculara generala, dereglarea gustului si mirosului, fragilitatea unghiilor si parului.

  Intareste imunitatea. Continutul adecvat de fier in organism contribuie la functionarea completa a sistemului de aparare. Fierul intra in compozitia enzimelor (catalaza, mieloperoxidaza), care inhiba actiunea microorganismelor patogene, manifestand proprietati de detoxifiere si antibacteriene. Asigura sinteza proteinelor de aparare: lizocimul si interferonul.

  Imbunatateste aspectul pilelii, unghiilor si al parului. Fierul intensifica producerea enzimelor-antioxidante (oxidaza, hidroxilaza, superoxid-dismutaza), care impiedica procesele de oxidare in celule si participa la regenerarea tesuturilor epiteliale, reduc fragilitatea unghiilor, imbunatatesc structura si pigmentarea parului.

  Carenta de fier conduce la aparitia unor dereglari serioase in activitatea organismului cum ar fi: anemie, scaderea imunitatii, cresterea riscului de boli infectioase, oboseala permanenta.

  Utilizare

  Produsul Iron se utilizeaza pentru:

  • profilaxia anemiei;
  • reglarea proceselor de respiratie tisulara si metabolism;
  • refacerea functiei imunitare la nivel celular;
  • profilaxia afectiunilor pielii;
  • imbunatatirea aspectului pielii, unghiilor, parului.

  Prezentare: 100 comprimate

  Compozitie: Fier (aminochelat), fosfat de calciu, excipienti.

  Mod de administrare: 1 tableta/zi, in timpul mesei.

  Contraindicatii: nu exista.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: