• FlexiCor

  Date: 2014.03.20 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  Modul sedentar de viata, pe care il intalnim la majoritatea persoanelor, si al alimentatiei necorespunzatoare isi pun accentul intr-un mod negativ asupra sanatatii noastre, care se manifesta la nivelul aparatului locomotor prin dureri, inflamatii si cel mai important, dereglarea mobilitatiii articulatiilor.

  Conform datelor savantilor, cea mai raspandita afectiune a coloanei este osteohondroza, la nivelul articulatiilor – artroza. Pierderea calciului din tesutul osos duce la dereglarea structurii osoase, determinand fragilitate crescuta si fracturi. Pentru mentinerea sanatatii oaselor si cartilagiilor, acestea trebuie asigurate zilnic cu hrana, care contine setul complet de substante minerale: calciu, fosfor, magneziu, mangan.

  Produsul «FlexiCor» va va ajuta in profilaxia unor posibile afectiuni existente sau viitoare. Aceasta combinatie echilibrata de substante active, care se completeaza reciproc, este indicata pentru refacerea functionalitatii aparatului locomotor, intareste oasele, articulatiile, impiedica distrugerea tesutului osos-cartilaginos si a celui conjunctiv, reduce in mod semnificativ durerea si limitarea miscarilor, redand mobilitatea si usurinta la mers.

  Glucozamina este materialul de constructie pentru tesutirile conjunctiv, osos si cartilaginos. Este componenta principala a lichidului intra-articular, care asigura «lubrefierea» articulatiilor, reduce frecarea si tasarea cartilagiilor. Protejeaza cartilagiul articular impotriva inflamatiei si degradarii, stimuleaza productia de condroitina pentru intarirea tesutului osos-cartilaginos. Minimizeaza sensibilitatea crescuta si senzatia de durere in articulatii si coloana in stare de repaos si la mers.

  Condroitin sulfatul este componenta de baza a tesutului cartilaginos, avand un rol-cheie in constructia tesutului osos-cartilaginos, a ligamentelor, precum si in mentinerea tonicitatii si elasticitatii peretelui vascular. Scade gradul de spalare a calciului din oase si accelereaza procesele de refacere a acestora, incetineste procesele degenerative in tesutul cartilaginos, inhiband activitatea unor enzime specifice, de exemplu interleucina-1, care distruge cartilagiul articular. Condroitina contribuie la mentinerea lichidului in cartilagiu sub forma unor microcavitati cu apa, care asigura o buna amortizare si absorb socurile, crescand, astfel, rezistenta si integritatea cartilagiului.

  МSМ-ul participa in mod activ la formarea de colagen si cheratina, care asigura elasticitatea si mobilitatea articulatiilor, reduce inflamatia si contribuie la refacerea flexibilitatii si permeabilitatii peretilor celulari, permitand substantelor nutritive sa patrunda mai usor in tesuturi.

  Vitamina C participa in mod obligatoriu la sinteza de colagen. Actionand impreuna cu MSM-ul, creste permeabilitatea peretilor celulari, imbunatateste structura oaselor si a pielii, contribuie la asimilarea glucozaminei, activizeaza productia de anticorpi si macrofage, contracarand infectiile, care provoaca inflamatii ale articulatiilor.

  Manganul este necesar pentru sinteza condrointinei proprii, normalizeaza schimbul de minerale si contribuie la asimilarea calciului, accelerand refacerea proprie a cartilagiilor.

  Bambusul este o sursa de siliciu, unul dintre cele mai importante microelemente, care stimuleaza productia de acid hialuronic si condroitina, reda fibrelor de colagen si elastan fermitate si elasticitate, impiedicand degradarea tesutului osos-cartilaginos.

  «FlexiCor» va va fi de ajutor in diverse dereglari ale aparatului locomotor:
  • artrite, artroze;
  • osteoporoza;
  • osteocondroza;
  • contuzii, luxatii, traume.

  Prezentare: 90 capsule

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: