• Formula digestiva (Digestion Formula)

  Date: 2011.08.23 | Category: Deparazitare, Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  formula digestivaOrganismul isi produce energia necesara pentru activitatea zilnica si materialele de constructie din hrana. Dar pentru a ajunge in celule, substantele nutritive trebuie scindate initial de enzimele digestive. In cazul unei productii insuficiente de enzime sau a dereglarii balantei microflorei in intestin, organismul nu va primi cantitatea necesara de substante nutritive, care asigura functionarea normala a tuturor sistemelor si organelor. Pentru refacerea si mentinerea digestiei, este necesara o abordare complexa, care include atat  enzime si probiotice, cat si produse din gama vitaminelor si mineralelor.

  Ajutorul № 1 in astfel de situatii este „Digestion Formula” – un complex echilibrat de enzime si culturi probiotice, care normalizeaza activitatea tractului gastrointestinal si inlatura simptomele dispepsiei. Acest produs natural contine componente benefice, necesare pentru imbunatatirea digestiei.

  Actiunea componentelor active

  Amilaza incepe procesul de digerare a hidratilor de carbon in cavitatea bucala, unde are loc prima transformare a amidonului din procesul transformarii in glucoza.

  Proteaza scindeaza molecule mari de proteine pana la peptide si aminoacizi si exercita actiune antiinflamatoare.

  Papaina si bromelainul sunt enzime proteolitice din fructe tropicale (papaya si ananas). Papaina si bromelainul hidrolizeaza proteinele in peptide si aminoacizi.

  Lipaza este o enzima sintetizata de pancreas pentru scindarea grasimilor. In forma activa lipaza este eliminata in duoden, unde scindeaza lipidele din alimente in glicerina si acizi grasi superiori.

  Lactaza din „Digestion Formula” este o enzima de provenienta vegetala, care scindeaza zaharul lactic pana la glucoza si galactoza.

  Fitaza scindeaza acidul fitinic care se regaseste in cereale, seminte, rizomi si alta hrana vegetala, eliberand fosforul care este usor asimilat ulterior in tractul digestiv.

  Culturile probiotice Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus asigura o mai buna digestie si asimilare in intestin. Ilia Mecinikov vorbea inca la inceputul secolului trecut despre importanta  bacteriilor lactice (lactobacterii si streptococi) pentru mentinerea unei stari optime de sanatate. Conform scrierilor lui Mecinikov, consumul bacteriilor vii, cum sunt Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus si Streptococcus thermophilus este benefic pentru sanatatea tractului gastrointestinal, pentru sanatate in general si longevitate.

  Utilizare

  Produsul „Digestion Formula” normalizeaza activitatea tractului gastrointestinal:

  • completand deficitul de enzime digestive;
  • inhiband cresterea microorganismelor patogene;
  • actionand favorabil asupra echilibrului microflorei in intestin;
  • imbunatatind scindarea si asimilarea substantelor nutritive.

  Prezentare: 90 capsule

  Compozitie:

  Amilaza, proteaza 4.5, proteaza 6.0, proteaza 3.0, lipaza, malt-diastaza, alfa-galactozidaza, peptidaza, celulaza, invertaza, lactaza, glucamilaza, bromelaina, papaina, pectinaza, CereCellucaza (hemicelulaza, beta-glucanaza, fitaza), probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus), excipienti.

  Nu contine: drojdii, faina, cereale, lapte, oua, soia, gluten, zahar, coloranti artificiali si conservanti .

  Mod de administrare: cate 1-2 capsule/zi, cu 30 de minute inainte de masa.
  Pe baza cercetarilor efectuate se  recomanda utilizarea formulei digestive in 2 scopuri: in primul rand, ca sursa de fermenti digestivi pentru normalizarea digestiei si, in al doilea rind, in asimilarea substantelor nutritive. De asemenea contribuie la functionarea normala a tractului gastrointestinal si la eliminarea toxinelor. Se recomanda si in cazurile de disbacterioza. Se foloseste in tratamente lunare pentru detoxifierea ficatului si a pancreasului in caz de imbolnavire a acestora (ex. diabet).

  Astfel, organismul primeste toate substantele nutritive necesare. In acest caz se recomanda a se lua cate 1-2 capsule din Formula digestiva inainte sau in timpul meselor si atunci actiunea fermentilor va fi indreptata spre digerarea hranei. La un astfel de regim se vor observa mici cresteri in greutate.

  In programele de slabire se recomanda utilizarea Formulei digestive nu in timpul meselor, ci cu 1/2-2 ore dupa mese. Atunci actiunea fermentilor va fi indreptata nu asupra digerarii hranei, ci asupra actiunii metabolice din interiorul celulelor. Un astfel de regim se recomanda la supraponderali pentru normalizarea metabolismului intracelular ceea ce va favoriza digerarea finala a resturilor alimentare.

  Observatie: pentru programele de slabire este necesar sa se respecte corect intervalele de timp dintre mese si inghitirea capsulelor de Formula digestiva.

  Pentru a obtine un efect optim se recomanda imbinarea celor 2 regimuri de aplicare a Formulei digestive: 2-3 saptamani se administreaza in timpul meselor, 1-2 saptamani in pauzele dintre mese.

  Contraindicatii : nu exista

  Avertisment: poate produce disconfort la bolnavii de ulcer.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: