• Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves)

  Date: 2011.08.21 | Category: Deparazitare, Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  deparazitareNucul negru este foarte apreciat in patria sa, America de Nord, datorita actiunii benefice si eficiente a substantelor naturale care intra in compozitia sa. Planta contine polifenoli, juglon, vitamina C, caroten, vitaminele B1, B6, P, E, ulei eteric, acizi organici, substante tanante etc.

  Este important de mentionat faptul ca gradul de saturatie al juglonului si al polifenolului in frunzele de nuc negru este de 2-4 ori mai mare decat in nucul grecesc.

  Nucul negru se utilizeaza in caz de invazii helmintice, afectiuni ale tractului gastrointestinal, eczeme cronice, diateze. Se utilizeaza in programe complexe de slabire, de curatare a organismului, de revigorare a acestuia, precum si ca remediu ajutator in diverse afectiuni cronice.

  Produsul „Black Walnut Leaves” este natural si exercita o actiune antihelmintica, antibacteriana, antiinflamatoare. Este recomandat in special persoanelor de varsta a treia, cu tendinta spre constipatii.

   

  Actiunea componentelor active

  Juglonul este cea mai importanta substanta activa a nucului negru. Din 500-700 kg de materie prima naturala se obtin doar 100 g de juglon. Normalizeaza activitatea intestinului, actionand ca un laxativ usor in cazul constipatiilor.

  Este eficient impotriva bacteriilor, fungilor si helmintilor. Inca din antichitate  Hipocrate il folosea pentru eliminarea viermilor intestinali. In medicina populara a Americii de Sud si de Nord se utilizeaza si in prezent ca remediu impotriva ascaridelor si teniei.

  Flavonoidele asigura proprietati antioxidante si spasmolitice, relaxand totodata musculatura neteda.

  Acidul linolenic participa activ la scindarea celulelor grase si reducerea colesterolului de densitate joasa, care este una din cauzele aparitiei aterosclerozei si degenerescentei grase a ficatului.

  Acidul linolenic este foarte important pentru organismul uman intrucat intra in compozitia membranelor celulare, fibrelor nervoase si retinei. Nu se sintetizeaza in organismul uman si de aceea aportul sau poate proveni doar dintr-o nutritie corecta sau din suplimentele alimentare.

  Taninurile (substantele tanate) poseda efect antiinflamator si exercita influenta asupra mucoaselor, reducand iritatia si imbunatatind densitatea tesuturilor. Taninurile formeaza un film impermeabil care izoleaza mucoasa impotriva deteriorarii sale ulterioare accelerand astfel vindecarea acesteia.

  Utilizare

  Actiunile de baza ale produsului „Black Walnut Leaves”:

  • antihelmintica – in cazul diverselor invazii, atat acute, cat si cronice;
  • antibacteriana;
  • usor laxativa;
  • antiinflamatoare;
  • antioxidanta.

  Mod de administrare: 2 tablete, de 2 ori pe zi, in timpul mesei, pe o durata de maxim trei saptamani).

  Prezentare: 100 comprimate

  Compozitie: Pulbere din frunze de nuc negru, excipienti.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: