• Green gold-Aur verde

  Date: 2014.02.14 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags:

  „Green Gold” este un produs natural constituit dintr-un complex echilibrat de componente vegetale, combinate in mod ideal, care poseda o puternica actiune imunomodulatoare, cresc vitalitatea, ce adapteaza in mod eficient organismul la factorii nefavorabili si schimbarile climatice. Toate aceste proprietati fac din produsul „Green Gold” un aliat de incredere in perioadele dintre anotimpuri.

  Actiunea componentelor active

  Spirulina este bogata in proteine cu asimilare rapida si diverse macro- si microelemente. Contine de 20 de ori mai multa cantitate de iod si fier decat orice alta hrana. In spirulina sunt prezente peste 2000 de substante active care hranesc, protejeaza si „curata” organismul in acelasi timp. Contine acid glutaminic care este carburantul de baza al celulelor cerebrale, stimuland capacitatea intelectuala, acid gama-linoleic care participa la formarea prostagladinelor necesare pentru profilaxia afectiunilor cardiace, afectiunilor autoimune, artritei, precum si clorofila – un excelent remediu pentru curatarea organismului de reziduuri si toxine.

  Papaya – „copacul bunei sanatati”, asa cum este denumita in patria sa – America de Sud, confera putere si vigoare, contribuind la o mai buna asimilare a substantelor nutritive. Contine papaina o importanta enzima proteolitica care imbunatateste digerarea hranei proteice. Particularitatea acestei enzime universale de provenienta vegetala consta in efectuarea reactiilor enzimatice atat in mediu acid, cat si alcalin, aspect foarte important pentru persoanele cu functia secretorie dereglata.

  Ginsengul – denumit siradacina vietii” manifesta un puternic efect tonifiant. Este un puternic excitant al sistemului nervos central, creste puterea de munca, reface fortele dupa activitate fizica si intelectuala intensa si in convalescenta. Totodata, ginsengul stimuleaza activitatea sistemului endocrin, actioneaza favorabil asupra activitatii inimii, normalizeaza tensiunea arteriala, este eficient in afectiuni cardiace, nevroze, stari depresive.

  Proteinele din polenul de flori sunt foarte apropiate din punct de vedere al compozitiei cu proteinele din sangele uman, de aceea sunt percepute de organism ca un produs alimentar de calitate superioara. Polenul de flori este un concentrat natural, ce contine nu numai o importanta cantitate de proteine, dar si vitamine, minerale, precum si setul complet de aminoacizi esentiali. Polenul de flori este un puternic biostimulator, un excelent adaptogen care reface consumul energetic dupa stres, efort mental si fizic, exercita actiune antiinflamatoare si de intarire a vaselor capilare.

  Utilizare

  Consumul produsului „Green Gold” are urmatoarele efecte benefice:

  • actiune tonica asupra tuturor sistemelor organismului;
  • actiune pronuntata imuno-stimulatoare;
  • actiune antioxidanta;
  • incetineste procesul de imbatranire;
  • adapteaza organismul la influenta stresanta a mediului ambiant;
  • este o sursa suplimentara de energie.

  Mod de administrare: 1-6 pastile /zi.

  Contraindicatii: nu exista

  Prezentare: 100 comprimate

  Compozitie: Spirulina, radacina de ginseng, fructe de papaya, polen de flori, excipienti.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: