• H-500

  Date: 2012.07.19 | Category: Microhidrina | Tags: ,,

  H-500

  ATENTIE! Introdu datele in formularul din josul paginii pentru a primi toate informatiile despre modul in care H-500 modifica cei 4 parametri ai apei pentru ca aceasta sa ajunga la celula. Nu consuma din bateria ta energetica cu care ai fost dotat la nastere, caci de aceasta depinde lungimea vietii tale si calitatatea ei. Cand bateria s-a consumat, omul moare. Da voie apei sa lucreze din greu pentru tine.

  A aparut si in Romania H-500 (distribuit de Coral Club),  care este o Microhidrina (Microhydrin) imbunatatita in urma ultimelor cercetari. Capacitate antioxidanta a crescut pana la un ORP de – 500, de doua ori mai puternica decat Microhidrina.

  Н-500 completeaza linia de produse cu actiune antioxidanta. Asigurand protectia impotriva radicalilor liberi, produsul ajuta la refacerea capacitatii normale de munca a organismului. Pentru o eficienta mai buna, se recomanda dizolvarea continutului unei capsule intr-un pahar cu apa plata, imediat inainte de consum. Datorita «Н-500», problema imbatranirii premature sau a unei stari generale proaste de sanatate va inceta sa existe pentru dumneavoastra.

  «Н-500» reprezinta o sursa de vitalitate, rezistenta si refacere, asigurand capacitatea de efort fizic si intelectual.

  «Н-500» creste rezistenta in timpul oricarui efort fizic, in timpul orelor de sport sau efortului fizic prelungit. Contribuie la reducerea nivelului de acid lactic si la utilizarea rapida din muschi a acestuia, accelerand refacerea muschilor dupa efort. Efectul benefic permite utilizarea produsului de catre persoanele care depun un efort intelectual intens, efort fizic, sportivilor, precum si acelor persoane care prefera odihna activa, intrucat permite suportarea cu usurinta a supra-efortului, combate tensionarea excesiva, creste fermitatea si tonusul muscular.

  Acest produs creste potentialul energetic al organismului, datorita stimularii productiei de energie celulara, care se formeaza in momentul scindarii hranei pe baza de proteine si carbohidrati, aspect extrem de important pentru sanatate in ansamblu, intrucat o rezerva suficienta de energie asigura o buna capacitate de efort fizic si intelectual, imbunatateste schimbul de substante si permite contracararea multor factori nefavorabili.

  «Н-500» impiedica oxidarea celulelor sanatoase si reface in organism un mediu alcalin favorabil, contribuind la imbunatatirea nutritiei celulare si a schimbului de substante.

  H-500 este aprobat de Ministerul Sanatatii prin Notificarea Nr.1874/2012.

  Forma de prezentare: cutie de 60 capsule, 90 capsule si 120 capsule.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Daca vrei mai multe informatii despre H-500 introdu numele si adresa de email si vei primi prin email un curs complet.

  Please follow and like us: