• HydraCel (Crystal Energy) – Distribuitor Coral Club

  Date: 2010.04.23 | Category: HydraCel | Tags: ,,,

  HydraCel (apa hunza) este un concentrat de nanoclusteri minerali, care imbunatateste caracteristicile mediului biologic interstitial din jurul celulelor: pH-ul, tensiunea superficiala si conductibilitatea specifica. Prezenta nanoclusterilor in componenta produsului imbunatateste capacitatea organismului de a asimila substantele nutritive.

  HydraCel-ul schimba structura apei (apa vie hunza) si prin eliminarea ionilor de hidrogen cu sarcina negativa din nanoclusteri micscoreaza tensiunea ei superficiala, ceea ce permite participarea activa a acestei ape in procesele biochimice care au loc in organism deoarece apa seamana tot mai mult cu lichidele celulare proprii organismului.

  Nanoclusterii primiti prin nanotehnologii performante provin din cremene imbogatita cu hidrogen, adica formarea de compusi de cremene si atomi de hidrogen cu marimi de la 1 la 5 hm, modificati astfel pe membrana lor externa se afla un electron cu legatura slaba. Acest electron este cedat usor si neutralizeaza radicalii liberi. Este unica forma de oxidant care in procesul de pierdere a electronului nu se transforma in radicali liberi, ci se dezintegreaza in substante nutritive: cremene, kaliu, magneziu, hidrogen, apa.

  Nanoclusterii din HydraCel sunt amestecuri de silicate minerale, special preparate prin metode anumite. Ei sunt acoperiti partial cu ulei vegetal, ce mareste capacitatea acestora de a lega si transporta diverse substante.

  HydraCel este un puternic antioxidant care neutralizeaza efectele distructive ale radicalilor liberi ce se formeaza in organism in timpul desfasurarii metabolismului. Cantitatea de radicali liberi creste in cazul consumului de grasimi, zahar, in cazul patrunderii in organism a substantelor toxice, a aerului si apei poluate. Din acest motiv HydraCel-ul este un antioxidant natural necesar in special locuitorilor marilor orase si a zonelor industriale.

  HydraCel (apa hunza) are urmatoarele efecte:
  -imbunatateste starea generala a organismului;
  -creste disponibilitatea organismului pentru absorbtia substantelor nutritive;
  -creste tonusul vital;
  -normalizeaza metabolismului;
  -creste resursele energetice ale organismului;
  -imbunatateste activitatea intelectuala;
  -incetineste procesul de imbatranire;
  -inlatura dereglarile provocate de actiunea distructiva a radicalilor liberi care sunt cauza aparitiei multor boli cronice.

  HydraCel are de asemenea o actiune antivirala si antibacteriana.

  Compozitie: nanoclusteri (apa purificata, siliciu, carbonat de potasiu, sulfat de magneziu, ulei de sofran american.).

  Forma de emisie: solutie (60 ml)

  Mod de administrare: cate 8 picaturi la 1 pahar de apa sau 1 lingurita la 3,78 litri apa curata.

  Contraindicatii: nu exista.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile despre Hydracel si celelalte produse legate de apa:

   


   

  Please follow and like us: