• Lax-Max: laxativ natural

  Date: 2014.03.30 | Category: Deparazitare, Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  „Lax-Max” este un remediu natural laxativ cu actiune delicata. Actiunea complexa  asupra peristaltismului intestinal este rezultatul actiunii mai multor grupe de substante active, atent selectionate.

  Actiunea componentelor active

  Fructo-oligozaharida inulina din coaja de patlagina actioneaza in mod activ asupra peristaltismului intestinal. Incetinind absorbtia lichidului in intestinul gros si retinand apa, contribuie la fluidizarea maselor fecale si imbunatatesc motilitatea intestinala. Datorita acestei actiuni creste frecventa defecatiilor, se formeaza un scaun moale, se reface tonusul slabit al intestinului.

  Fiind un sorbent inulina absoarbe diverse exo- si endotoxine (metale grele, radionuclizi) si le elimina din corp, contribuind la refacerea microflorei benefice intestinului reducand manifestarile disbacteriozei.

  Crusinul lui Pursh, reventul turcesc, senna sunt surse de substante active (antraglicozide), care accelereaza peristaltismul intestinului gros. Actiunea laxativa a antraglicozidelor se manifesta prin faptul ca iritand mucoasa intestinului gros provoaca accelerarea peristaltismului acestuia. Exercita actiune laxativa lenta in cazul atoniei intestinale, constipatiilor cronice,  meteorismului, curata organismul de substante toxice, regleaza activitatea intestinala, au efect colagog.

  Lucerna, garoafa, rozmarinul, schinduful, arborele de ceara, nucul negru. Saponinele, flavonoidele, substantele minerale si mucilagiile care se regasesc in aceste plante, reduc procesele de fermentatie si putrefactie, avand o puternica actiune antiinflamatoare.

  Fibrele vegetale usureaza si imbunatatesc evacuarea continutului intestinal.

  Mucilagiile reduc procesele inflamatorii in segmentele tractului intestinal, invaluind delicat mucoasa afectata a intestinului si contribuind la vindecarea acesteia.

  Oxidul de magneziu accelereaza schimbul de substante, creste excretia bilei, mareste volumul de apa din intestin, imbunatatind peristaltismul si eliminand constipatiile.

  Utilizare

  Substantele active ale produsului „Lax-Max” influenteaza benefic functionarea tractului gastrointestinal:

  • normalizeaza peristaltica intestinala;
  • leaga si elimina din organism reziduurile si toxinele;
  • asigura un scaun moale in mod regulat;
  • refac microflora intestinala benefica.

  Prezentare: 120 capsule

  Compozitie: Coaja de seminte de patlagina, lucerna, crusinul lui Pursh, frunze de senna, scoarta de arborele furnicilor, coaja de nuci negre, boboci de garoafa, arbore de ceara, revent turcesc, salata creata de apa, patrunjel, rozmarin, schinduf, echinaceea, inulina, magneziu (oxid), alge diatomice, coral maruntit, excipienti.

  Mod de administrare: in primele doua zile, cate 1 capsula/zi cu un pahar de apa. Se va mari treptat doza zilnica, ajungand pana la 4 capsule o data, iar daca este necesar se va lua aceasta doza de 2 ori pe zi. Pentru a obtine efectul maxim, capsulele se vor lua cu 1-2 pahare cu apa si calciu coralier.
  Daca se utilizeaza impreuna cu argintul coloidal si cu Asimilator Lax-Max va actiona decisiv contra disbacteriozei.

  Schema administrarii: in decurs de 1-2 zile se vor administra, pe cale orala, de 3 ori pe zi Silver Max a cate 4 -12 ml (1 – 3 doze). Dupa 2 zile are loc procesul de  asimilare si se va asocia cu Lax–Max, cate 1/2–1 capsule de 3 ori/zi pe perioada meselor (dozele se vor ajusta in functie de numarul de mese pe zi).

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: