• Lotiune pentru corp cu efect de fermitate „NutraFirm”

  Date: 2013.12.16 | Category: Cosmetice naturale | Tags: ,,

  Lotiune pentru corp cu efect de fermitate „NutraFirm”Lotiunea este o excelenta completare a gelului spumant „NutraFirm Moisturizing Body Wash”. Utilizarea regulata a lotiunii contribuie la activizarea proceselor de schimb in celulele pielii. Gelul hidrateaza, hraneste si netezeste pielea in mod eficient, previne aparitia celulitei, protejeaza organismul de actiunea nefavorabila a factorilor mediului ambiant.

  Extractele de iedera si de castan imbunatatesc circulatia sanguina si drenajul limfatic, intensifica microcirculatia si procesele de schimb, contribuie la eliminarea aspectului de coaja de portocala.

  Extractul de centella mentine elasticitatea si fermitatea pielii, stimuleaza procesele de regenerare celulara, intaresc peretii capilari.

  Extractul de guarana exercita actiune tonifiata si antiedemica, contribuie la scindarea celulelor grase si la eliminarea toxinelor si a surplusului de lichide, avand totodata minunate calitati  emoliente si revitalizante.

  Echinaceea poseda proprietati antiinflamatoare, antialergice, imbunatatind, totodata nivelul de hidratare al pielii.

  Alantoina hidrateaza pielea, stimuleaza reinnoirea celulelor, imbunatateste  procesul de adaptare al celulelor pielii la modificarile mediului ambiant.

  Pret: 56 RON

  Pentru comenzi sau informatii suna la 0723.128.702 sau trimite email la adresa florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: