• Magical-Calciu cu Spirulina

  Date: 2011.10.30 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  calciu si magneziuCalciul este cel mai important macroelement din organismul uman, necesar fiecaruia dintre noi. Carenta de calciu provoaca un sir de afectiuni, inclusiv cardiace, gastrointestinale si ale articulatiilor.

  Produsul „MagiCal” este o sursa unica de substante minerale extrase din depuneri naturale marine, formate in antica Mare a Japoniei, precum si spirulina, care completeaza cu substante nutritive bogatul continut mineral. Combinatia ideal echilibrata de minerale marine detine un rol important in mentinerea sanatatii, intarirea aparatului locomotor, reduce riscul de dezvoltare a osteoporozei, de aparitie a traumelor in caz de contuzii sau lovituri, imbunatateste activitatea SNC, este necesara in perioada dietelor si in cea de convalescenta.

  Actiunea componentelor active

  Calciul joaca un rol esential in mentinerea sanatatii.

  • Scheletul contine calciu in proportie de 2/3, de aceea calciul este recomandat in special adolescentilor si femeilor – categoriile de populatie cel mai des afectate de deficitul acestuia.
  • Calciul din depuneri marine se asimileaza rapid si complet.
  • Este necesar pentru formarea si intarirea oaselor, prevenind fragilitatea prin marirea rezistentei acestora.
  • Participa la transmiterea impulsurilor nervoase, imbunatatind mobilitatea muschilor si articulatiilor.
  • Regleaza activitatea sistemului cardiovascular, contractia si relaxarea muschilor, inclusiv a celui mai important – muschiul inimii – cordul.
  • Normalizeaza digestia si procesele enzimatice.
  • Alcalinizeaza mediul, reducand riscul de aparitie a diverselor afectiuni severe.

  Magneziul este de asemenea una din componentele de baza ale tesutului osos, fiind necesar pentru mentinerea unei densitati osoase normale. Asigura asimilarea optima a calciului si impiedica eliminarea excesiva a acestuia din organism, relaxeaza muschii, regleaza schimbul de substante, creste sinteza de proteine si productia de energie.

  Zincul si cuprul contribuie la cicatrizarea ranilor, previn aparitia afectiunilor pielii, mentin o compozitie normala a sangelui, participa la sinteza de mielina – membrana fibrelor nervoase.

  Spirulina este o sursa pretioasa de proteine usor asimilabile, vitamine si minerale. Vitaminele B1 si B12, care intra in compozitia sa, se combina in mod ideal cu complexul de saruri minerale, imbunatatesc calitatea asimilarii calciului in tractul gastrointestinal, asigura transportul acestuia in organism si mentin echilibrul de vitamine si minerale.

  Utilizare:

  Consumul produsului „MagiCal”:

  • impiedica aparitia afectiunilor, legate de deficitul de calciu si dereglarea echilibrului mineral;
  • intareste sistemul osos si muscular;
  • este necesar in perioada de convalescenta dupa traume, interventii chirurgicale, boli

  Prezentare: 120 comprimate

  Compozitie: Depozite minerale marine (calciu, magneziu, fier, zinc, cupru, mangan, crom), spirulina, excipienti.

  Mod de administrare: 2 pastile pe zi, dupa cina, in primele zile. Apoi in decurs de 5- 7 zile, se creste doza la 4 pastile pe zi.

  Contraindicatii: nu exista.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: