• MicroBrite – Pulbere pentru dinti cu Microhidrina

  Date: 2011.08.12 | Category: MicroBrite | Tags: ,,,

  MicroBrite pasta de dinti cu Microhidrina

  Pasta de dinti care nu este cancerigena!

  Naturala, alcalinizanta si antioxidanta.

  Concediaza-ti medicul stomatolog.

  Pulberea pentru dinti “MicroBrite cu Microhidrina” cu aroma proaspata de menta este prima pulbere pentru dinti din lume cu proprietati antioxidante. In compozitia sa intra cel mai activ antioxidant – microhidrina. „MicroBrite cu Microhidrinaare capacitatea de albire a danturii, fara a utiliza produse abrazive, oferind o prospetime placuta.

  Microhidrina reface echilibrul alcalino-acid din cavitatea bucala, impiedica formarea tartrului si depunerilor de piatra pe dinti si combate halena.

  Xilitul previne aparitia cariilor. Activizeaza procesul de remineralizare, adica satureaza cu minerale atat emailul sanatos, cat si dintii afectati deja de carii, inhiba cresterea florei patogene, ce provoaca carii si afectiuni ale gingiilor, stabilizeaza pH-ul salivei si imbunatateste patrunderea calciului in emailul dentar.

  Aloe vera are o actiune favorabila supra gingiilor, combate iritatia si inflamatia radacinilor descoperite ale dintilor si gingiilor, contribuie la insanatosirea acestora.

  Mentolul, exercitand o actiune de iritare asupra terminatilor nervoase, asigura efect calmant, bactericid si o usoara senzatie de racoare, imbunatateste circulatia sanguina in gingii, improspateaza respiratia pentru mult timp.

  Prezentare: 100 g (Ajunge pentru cel putin 6 luni)

  Compozitie: Carbonat de calciu, bicarbonat de sodiu, carbonat de magneziu, xilitol, microhidrina, fosfat de potasiu, ulei de menta, dioxid de siliciu, aloe vera gel, Quilllaja, alginat de sodiu, mentol, glicina, benzoat de potasiu.

  Conform Ordinului 291/februarie 2007, daca produsul cosmetic este notificat in UE, acesta nu mai necesita notificare in Romania, avand nevoie doar de dovada Notificarii. Incepand cu 2013, a fost introdus sistemul electronic de notificare CPNP (“Cosmetic Products Notification Portal”) ce asigura implementarea Regulamentului CE nr 1223/2009 al Comisiei Europene asupra Produselor Cosmetice. Pentru MicroBrite CPNP este 1480179 din 8 august 2013, fiind notificat/aprobat in UE.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:

   


   

  Please follow and like us: