• MSM cu Microhydrin

  Date: 2013.01.03 | Category: Ochi, Suplimente Nutritionale | Tags:

  Lipsa de sulf in organism se manifesta prin caderea parului si instalarea durerilor articulare. Pentru a evita aceste probleme este necesar un aport suplimentar de sulf odata cu inaintarea in varsta, intrucat s-a constatat scaderea concentratiei acestui element pe masura trecerii anilor. De un real ajutor in acest sens va poate fi suplimentul alimentar biologic activ „MSM with Microhydrin”.

  „MSM cu Microhidrina” este un produs natural creat pe baza unei forme biodisponibile de sulf natural, care se imbina in mod reusit cu microhidrina – un antioxidant puternic care inhiba actiunea radicalilor liberi, protejeaza la maxim organismul chiar si impotriva celor mai agresivi dintre ei.

  Produsul este necesar pentru sustinerea multor functii vitale ale organismului, profilaxia durerilor articulare si imbunatatirea aspectului pielii.

   

  Actiunea componentelor active

  Sulful (MSM) este necesar pentru formarea proteinelor de structura de baza ale tesutului conjunctiv – colagenul si cheratina. Colagenul mentine elasticitatea si mobilitatea articulatiilor, intra in compozitia cartilagiilor, tendoanelor, ligamentelor, oaselor, pielii. Cheratina este necesara pentru sanatatea pielii, parului si a unghiilor. Eficienta crescuta a administrarii MSM a fost observata la persoanele cu dereglari ale functiei aparatului locomotor.

  Mai mult decat atat, sulful intra in compozitia proteinelor imunitare (anticorpilor, citochinelor), hormonilor (insulinei), enzimelor, antitrombinei III (unul dintre inhibitorii sistemului de coagulare sanguina), glutationului (component al sistemului de  protectie antioxidanta al organismului).

  Introducerea in ratie a suplimentelor cu sulf organic contribuie nu doar la normalizarea sintezei de insulina, ci si la normalizarea nivelului de zahar in sange, asigura stabilitatea structurii proteinelor. Creste permeabilitate membranelor celulare, imbunatatind aportul de substante nutritive in celule si stimuland eliminarea substantelor toxice din organism. Creste biodisponibilitatea vitaminei C si a altor substante, care poseda proprietati antioxidante.

  Vitamina С imbunatateste permeabilitatea peretilor capilari, stimuleaza functia celulelor sintetizatoare de colagen, participa la sinteza hormonilor cortexului glandei suprarenale, glandei tiroidiene, contribuie la asimilarea fierului si stabilizarea procesului de hematopoieza. Este un factor de protectie al organismului impotriva consecintelor datorate stresului.

  „MSM with Microhydrin” reduce sensibilitatea organismului la alergeni. La administrarea acestuia se observa o imbunatatire semnificativa a starii generale, legata de cresterea permeabilitatii peretilor celulari si eliminarea din celule a substantelor straine inainte ca acestea ca poata cauza reactia alergica.

  Utilizare

  Efectul pozitiv al utilizarii produsului „MSM cu Microhydrin” se observa in caz de:

  • afectiuni ale aparatului locomotor;
  • probleme ale pielii;
  • reactii alergice;
  • dereglari ale structurii parului, unghiilor.

  Prezentare: 120 capsule

  Compozitie: Metilsulfonilmetan (МSМ), vitamina С, microhidrina (carbonat si citrat de potasiu, ascorbat si sulfat de magneziu, siliciu, hidroxid de calciu, acid citric, manitol, ulei de floarea-soarelui, acid ascorbic, apa purificata ionizata), excipienti.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: