• Neitronik MG-03 – Dispozitiv pentru neutralizarea radiatiilor nocive ale telefoanelor mobile

  Date: 2011.11.12 | Category: Dispozitiv Anti Radiatii Nocive | Tags: ,,,,,,

  „Neitronik este un dispozitiv de protectie individuala impotriva emisiilor electromagnetice. Este destinat pentru calculatoarele personale, televizoare, telefoane mobile si radio, cuptoare cu microunde, monitoare cu cristale lichide si plasme.

  „Neitronik” reprezinta o antena speciala, avand dimensiunile de 30x30x0,6 mm. Matricea de cristal a antenei poseda capacitatea deosebita de a absorbi si transforma energia electromagnetica. Antena este excitata de emitator, creandu-si propriul camp, care, interactionand cu campul emitatorului, transforma spectrul de emisii nocive intr-o forma inofensiva pentru om.

  Dispozitivul scade pana la un nivel inofensiv actiunea sarcinii electromagnetice asupra organismului uman. In primele ore dupa instalare, dispozitivul slabeste intensitatea campului electromagnetic de aproximativ 2 ori (raportat la distanta de la monitor) sau de 4 ori (raportat la suprafata).

  Model MG-03

  Neitronik MG-03 este destinat pentru protectia utilizatorilor de telefoane mobile si radio, de statii portabile si cuptoare cu microunde impotriva emisiilor electromagnetice daunatoare.

  Actiunea dispozitivului consta in neutralizarea acelei parti a spectrului modulat al emisiilor tehnogene provenite de la echipamente, care poseda o capacitate mare de penetrare si actioneaza negativ asupra schimbului intercelular in organismul uman. Cercetarile clinice ale dispozitivului „Neitronik” au demonstrat proprietatile inalte de protectie ale acestuia, dovedind stiintific scaderea actiunii negative a emisiilor telefonului mobil asupra organismului uman de 3-5 ori. Principalul sau avantaj comparativ cu dispozitivele similare il reprezinta faptul ca functioneaza numai in cazul in care echipamentul este pornit si actioneaza numai asupra campului electromagnetic, generat de echipamentul-emitator.

  Neitronik este excitat de campul emitatorului si isi creeaza propriul camp in directia liniilor marcate de el. Interactiunea celor doua campuri permite modificarea semnalului emitatorului, transformandu-l in unul inofensiv pentru om. In acelasi timp, calitatea imaginii pe monitor nu se diminueaza si nu se reduce distanta de actiune a mijloacelor de comunicare mobile.

  Exista de asemenea:

  Neitronik MG-04 – Dispozitiv pentru neutralizarea radiatiilor nocive ale calculatoarelor PC, si

  Neitronik MG-04M – Dispozitiv pentru neutralizarea radiatiilor nocive ale televizoarelor

  Da click pe link pentru a citi despre fiecare dispozitiv.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Daca doresti sa afli toate informatiile legat de pericolul pe care il reprezinta undele electromagnetice asupra sanatatii omului, cum ne putem proteja si prezentarea completa a dispozitivului Neitronik, click pe acest link.
  Please follow and like us: