• Neitronik MG-04 – Dispozitiv pentru neutralizarea radiatiilor nocive ale calculatoarelor PC

  Date: 2011.11.12 | Category: Dispozitiv Anti Radiatii Nocive | Tags: ,,,

  neitronic mg-04„Neitronik” este un dispozitiv de protectie individuala impotriva emisiilor electromagnetice. Este destinat pentru calculatoarele personale, televizoare, telefoane mobile si radio, cuptoare cu microunde, monitoare cu cristale lichide si plasme.

  „Neitronik” reprezinta o antena speciala, avand dimensiunile de 30x30x0,6 mm. Matricea de cristal a antenei poseda capacitatea deosebita de a absorbi si transforma energia electromagnetica. Antena este excitata de emitator, creandu-si propriul camp, care, interactionand cu campul emitatorului, transforma spectrul de emisii nocive intr-o forma inofensiva pentru om.

  Dispozitivul scade pana la un nivel inofensiv actiunea sarcinii electromagnetice asupra organismului uman. In primele ore dupa instalare, dispozitivul slabeste intensitatea campului electromagnetic de aproximativ 2 ori (raportat la distanta de la monitor) sau de 4 ori (raportat la suprafata).

  Neitronik este excitat de campul emitatorului si isi creeaza propriul camp in directia liniilor marcate de el. Interactiunea celor doua campuri permite modificarea semnalului emitatorului, transformandu-l in unul inofensiv pentru om. În acelasi timp, calitatea imaginii pe monitor nu se diminueaza si nu se reduce distanta de actiune a mijloacelor de comunicare mobile.

  Modelele MG-04 si MG-04M sunt destinate pentru protectia impotriva emisiilor generate de calculatorul personal PC si televizor (display).

  Principiul actiunii dispozitivului Neitronik MG-04 se bazeaza pe neutralizarea emisiilor daunatoare pentru om, generate de ecranul monitorului. Campul electromagnetic normal se poate masura la o distanta de pana la 50 сm de ecran, iar componenta electrica vortex se poate inregistra la o distanta de pana la 10 m si mai mult. La baza structurii dispozitivului Neutronic MG-04 (antenei pasive) stau principiile de neutralizare a CEM, adica capacitatea structurii cristaline de a modifica si reflecta energia campului, micsorand tensiunea CEM.

  Neitronik MG-04 isi incepe functionarea odata cu pornirea monitorului PC sau TV; datorita antenei de reflectare neutralizeaza de 2-3 ori cele trei componente ale campului de emisie a PC si TV si micsoreaza campul electricitatii statice de aproximativ 2 ori (dupa distanta de la monitor) sau de 4 ori (dupa suprafata).

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Daca doresti sa afli toate informatiile legat de pericolul pe care il reprezinta undele electromagnetice asupra sanatatii omului, cum ne putem proteja si prezentarea completa a dispozitivului Neitronik, click pe acest link.
  Please follow and like us: