• Neitronik MG-04M – Dispozitiv pentru neutralizarea radiatiilor nocive ale televizoarelor

  Date: 2011.11.12 | Category: Dispozitiv Anti Radiatii Nocive | Tags: ,,,,,

  neitronic mg-04mNeitronik este un dispozitiv de protectie individuala impotriva emisiilor electromagnetice. Este destinat pentru calculatoarele personale, televizoare, telefoane mobile si radio, cuptoare cu microunde, monitoare cu cristale lichide si plasme.

  Neitronik reprezinta o antena speciala, avand dimensiunile de 30x30x0,6 mm. Matricea de cristal a antenei poseda capacitatea deosebita de a absorbi si transforma energia electromagnetica. Antena este excitata de emitator, creandu-si propriul camp, care, interactionand cu campul emitatorului, transforma spectrul de emisii nocive intr-o forma inofensiva pentru om.

  Dispozitivul scade pana la un nivel inofensiv actiunea sarcinii electromagnetice asupra organismului uman. In primele ore dupa instalare, dispozitivul slabeste intensitatea campului electromagnetic de aproximativ 2 ori (raportat la distanta de la monitor) sau de 4 ori (raportat la suprafata).

  Neitronik este excitat de campul emitatorului si isi creeaza propriul camp in directia liniilor marcate de el. Interactiunea celor doua campuri permite modificarea semnalului emitatorului, transformandu-l in unul inofensiv pentru om. În acelasi timp, calitatea imaginii pe monitor nu se diminueaza si nu se reduce distanta de actiune a mijloacelor de comunicare mobile.

  Neitronik MG-04M – Dispozitiv pentru neutralizarea radiatiilor nocive ale televizoarelor

  Modelele MG-04 si MG-04M sunt destinate pentru protectia impotriva emisiilor generate de calculatorul personal PC si televizor (display).

  Principiul actiunii dispozitivului Neitronik MG-04M se bazeaza pe neutralizarea emisiilor daunatoare pentru om, generate de ecranul monitorului. Campul electromagnetic normal se poate masura la o distanta de pana la 50 сm de ecran, iar componenta electrica vortex se poate inregistra la o distanta de pana la 10 m si mai mult. La baza structurii dispozitivului Neitronik MG-04 (antenei pasive) stau principiile de neutralizare a CEM, adica capacitatea structurii cristaline de a modifica si reflecta energia campului, micsorand tensiunea CEM.

  Neitronik MG-04M isi incepe functionarea odata cu pornirea monitorului PC sau TV; datorita antenei de reflectare neutralizeaza de 2-3 ori cele trei componente ale campului de emisie a PC si TV si micsoreaza campul electricitatii statice de aproximativ 2 ori (dupa distanta de la monitor) sau de 4 ori (dupa suprafata).

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Daca doresti sa afli toate informatiile legat de pericolul pe care il reprezinta undele electromagnetice asupra sanatatii omului, cum ne putem proteja si prezentarea completa a dispozitivului Neitronik, click pe acest link.

  Please follow and like us: