• Pau D’Arco cu Papadie

  Date: 2013.11.03 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  Pau d’Arco poate fi utilizat pentru a trata inflamatiile bacteriene și boli virale. Acest produs include coaja  copacului de furnică, păpădie, semințe de struguri și extract din frunze de măsline, un amestec care poate suprima cresterea si replicarea unei game largi de bacterii, virusuri și fungi, în același timp creste rezistență organismului la aceste infectii.

  Coaja copacului de furnica este un amplificator de imunitate recunoscut pe scară largă. Ingredientul principal este lapahol, o substanță care previne creșterea și reproducerea microbobilor germeni gram pozitivi și germeni gram negativi, suprima replicarea unui număr de viruși, sinteza și reproducerea enzimelor utilizate în ciclul de viață al virușilor. Coaja copacului de furnica crește rezistența organismului prin consolidarea imunității celulare și umorale. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizat pentru a trata atât alergii și bolile autoimune, fără teama că am putea obține un rezultat mai rău. Pau D’Arco este, de asemenea, foarte eficient în combaterea ciupercilor și paraziților prin suprimarea creșterea și reproducerea de ciuperci și paraziți intracelulari.

  Păpădia este un elixir al vieții. Rădăcinile acestei simple plante conțin o întreagă serie de vitamine (A, C, și B2), minerale (cum ar fi fier, calciu, fosfor), inulină, acizi nesaturați și multe altele, care au un efect de consolidare generală asupra organismului.Semințele de struguri au o concentrație extrem de mare de antioxidanti, vitamine, microelemente, taninuri, precum și clorofila care împiedică distrugerea celulelor sanatoase de catre radicalii liberi, incetinind procesul de imbatranire, intarirea capilarelor și ajutând la vindecarea tesuturilor deteriorate.

  Măslinul a fost, de asemenea, de prim rang în Grecia. Frunzele sale conțin o mulțime de substanțe valoroase, cum ar fi flavonoide, vitamina C, tanin si acizi organici. Cercetările moderne au demonstrat că extractul de frunze de măsline este un agent foarte eficient antiviral care suprima cu succes replicarea unor tulpini rezistente de Staphylococcus și Streptococcus și are de asemenea un efect anti-fungic (inclusiv în candidoza).

  Pau d’Arco cu papadie poate fi utilizat pentru a trata:

  • Probleme respiratorii (gripă, bronșită);

  • inflamatiile localizate;

  • Boli ale tractului urinar si ale organelor genitale;

  • boli fungice.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: