• Pau D’Arco cu Seleniu si Vitamina C

  Date: 2013.12.29 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,,

  vitamina CPau D’Arco (SCOARTA DE ARBORELE FURNICILOR) CU SELENIU SI VITAMINA С

  PROTECTIE ÎMPOTRIVA MICROBILOR SI VIRUSILOR

  SCOARTA DE ARBORELE  FURNICILOR

  1. Exercita o actiune imunomodulatoare, antibacteriana, antiinflamatoare, antivirala, antimicotica în infectii virale si bacteriene, în procese inflamatorii cu diversa localizare.

  2. Încetineste dezvoltarea virusilor si a altor microorganisme patogene..

  3. Întareste imunitatea.

   

  SELENIUL SI VITAMINA С

  Potenteaza actiunea scoartei de arborele furnicilor, stimulând capacitatea de aparare a organismului si crescând rezistenta la diverse infectii.

  Substanta activa din scoarta de arborele furnicilor – lapacolul – manifesta puternice proprietati antibacteriene, antiinflamatorii previne cresterea si înmultirea microorganismelor gram-pozitive (stafilococi, streptococi) si gram-negative (brucela).

  Activitatea antivirala: lapacolul distruge sau încetineste  cresterea virusilor, inclusiv virusii herpetici, poliomielita, stomatita, suprima sinteza enzimelor în virusi, blocând capacitatea de reproducere a acestora.

  Proprietatile imunomodulatoare ale arborelui furnicilor permit utilizarea acestuia ca adjuvant în cazul proceselor alergice si autoimune din organism, fara pericolul agravarii acestora. Scoarta acestui arbore mareste rezistenta nespecifica a organismului, fortificând mecanismele imunitatii celulare si umorale. Multiplele efecte benefice ale actiunii acestei plante unice sunt determinate de sinergia tuturor componentelor sale active.

  Efectul antimicotic si antiparazitar este asigurat prin eliminarea din scoarta a xilodinei, care împreuna cu  lapacolul inhiba cresterea multor tipuri de micoze, inclusiv a celor vaginale (candida, trichophyton), precum si a parazitilor intracelulari. Chiar si lemnul arborelui  furnicilor este deosebit de rezistent la actiunea termitelor si diversilor fungi: pe trunchiul arborelui furnicilor nu cresc niciodata ciuperci.

  Seleniul actioneaza împreuna cu vitamina C si îi sporeste potentialul. Este un excelent antioxidant, care protejeaza celulele si tesuturile organelor împotriva actiunii factorilor de stres, efectelor nocive ale radiatiei, substantelor chimice, metalelor grele. Contribuie la întarirea sistemului imunitar slabit, stimulând activitatea celulelor-killer si macrofagelor în lupta cu virusii si bacteriile patogene.

  Vitamina С întareste peretii capilarelor, sporind rezistenta acestora si impermeabilitatea pentru bacterii, ajuta la scaderea severitatii afectiunilor respiratorii si diminuarea duratei acestora. Accelereaza procesele reparatorii, creste rezistenta la infectii.

  Coralul maruntit reprezinta sursa unui complex de saruri minerale necesare organismului. Totodata, actionând ca un sorbent, coralul absoarbe substantele toxice si duce la eliminarea acestora.

  Prezentare: 90 capsule

  Compozitie: arborele furnicilor (scoarta), vitamina C, seleniu (selen-L-metionina), coral maruntit, excipienti.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: