• Placebo sau Stiinta

  Date: 2014.04.10 | Category: Blog | Tags: ,

  Redau mai jos o postare pe care a facut-o Gabi pe pagina sa
  ****************************************************
  Placebo sau Stiinta

  Gabi Pesa testeVine la mine ieri un vechi prieten si pacient si ma intreaba daca am H500 sau Microhidrina. El e de origine germana si ca orice neamt este rational si orientat spre dovezile stiintifice.

  Consuma si el de ceva vreme dar inca exista un dubiu in mintea lui cu privire la efectele positive pe care le-a experimentat in ultima vreme in viata lui.

  Si ce credeti ca ma intreaba:

  – Cat la suta e placebo si cat la suta e stiinta in capsulele astea de H500?

  – Eu zambesc si ma duc sa iau niste instrumente. Ph-metru si ORP-metru!

  Si zic:

  – Pai hai sa vedem acum si aici.

  Iau 2 pahare cu apa si masor valorile initiale sub ochii lui (ph-7.7-7.8 si ORP: +345)

  In celalalt pahar pun o capsula de H500 si atat. (ph:9.4 si ORP:-661)…vezi poza atasata!

  Un simplu test pe care il puteti face si voi.

  Treaba e ca nu stiu cati dintre voi realizeaza cat de mare e diferenta la ORP (potentialui redox) dintre cea cu + plus 345 si cea cu -661.

  E imensa

  Hai sa va traduc: Cea cu plus inseamna ca potentialul antioxidant nu e foarte mare din contra ionii de hidrogen au valente pozitive ceea ce nu e de prea mare ajutor pentru ca ioni pozitivi de hidrogen avem o gramada in corp.

  Noi avem deficit de ioni negativi de hidrogen pentru a-i folosi in procesele de antioxidare.

  Dracia asta de H500 ne da din plin. Imaginati-va ca sucul de morcovi sau de portocale nu atinge valori negative de ORP. Este foarte adevarat ca se apropie de zero, adica valori de hydrogen pozitiv reduse.

  Oricine ar zice oricine, deocamdata nu exista ceva care sa iti dea intr-o forma solubila si asimilabila o cantitate asa de mare de ioni negativi de hidrogen atat de repede si atat de usor de inghitit.

  Doar cine a studiat antioxidantii poate sa aprecieze asa ceva.

  Atat pentru azi!

  Enjoy

  Daca doresti informatii suplimentare despre H-500 (Microhidrina) intra pe site-ul http://www.antioxidant-natural.ro/ si in fereastra care apare in cateva secunde dupa ce intri pe site, introdu numele si adresa ta de email si vei primi toate informatiile (si in partea de jos a paginii de prezentare pentru H-500 si Microhidrina este un formular pentru abonare ca sa primesti aceste informatii).

  Please follow and like us: