• Pot PROBIOTICELE sa scada tensiunea?

  Date: 2014.08.22 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,,

  In ultimii ani, folosirea probioticelor a crescut exponential iar reclamele la televizor prezinta celebritati care ne vorbesc despre benficiile consumului zilnic de probiotice. In timp ce multi oameni considera ca este benefic sa consumi probiotice pentru flora stomacala si digestie, un nou studiu care a fost publicat in prestigioasa revista de specialitate Hypertension afirma ca probioticcele au o multime de alte beneficii.

  Unul dintre cele mai interesante beneficii este faptul ca probioticele pot reduce tensiunea.

  Analiza facuta a inclus noua experimente efectuate in ultimii cativa ani. Setul intreg de date a inclus 543 de participanti care erau toti peste 18 ani si soloseau suplimente probiotice. Distinctia importanta a fost ca fiecare participant folosea probiotice cu bacterii vii in ele – acest lucru este deosebit de important deoarece multe produse carora li s eface reclama contin numai cantitati infime de bacterii vii.

  Atunci cand cercetatorii au examinat fiecare studiu, ei au descoperit ca opt din noua participanti au aratat o scadere a tensiunii in urma consumuui de probiotice cu bacterii vii. Ei au vazut ca, atunci cand sunt comparate cu grupurile de control, probioticele au putut scadea tennsiunea sistolica cu 3,56 mm coloana de mercur, iar tensiunea diastolica cu 2,38.

  Unul dintre cele cele mai interesante aspecte ale concluziilor cercatatorilor a fost faptul ca ei au ajuns sa creada ca probioticele au fost mai benefice pentru persoanele care aveau o tensiune mai mare.

  Ei au descoperit de asemenea ca rezultalele erau mai bune atunci cand bacteriile vii includeaua un amestec de mai multe specii. Exista mii de tipuri de bacterii probiotice diferite – adeseori facand lucruri diferite pentru tractul tau digestiv si flora stomacala.

  Cercetatorii au descoperit de asemenea ca punctul maxim al beneficiilor rezultate in urma consumului de probiotice a fost dupa ce au consumate timp de cel putin doua luni. Aceasta se intampla probabil pentru ca probioticele adesea necesita timp pentru a-si face simtit efectul. Stomacul tau si tractul digestiv sunt asemanatoare unui motor de masina – daca o parte incepe sa nu mai functioneze bine este foarte probabil ca vor apare complicatiii si in alte parti.

  Cercetatorul sef care a analizat datele este Jing Sun, care este lector la Griffith Health Institute si Griffith University School of Medicine din Australia.

  Coral Probiotic este un simbiotic cu o combinatie unica de probiotice cu bacterii vii. Click pe link ca sa citesti mai multe despre acest supliment probiotic deosebit de eficient.

  Daca vrei sa primesti informatii despre HIPERTENSIUNE, metode si produse natuarale pentru normalizarea tensiunii, introdu datele in formularul de mai jos si trimite-le dand click pe buton:


  Numele *

  Email *

  email marketing
  by activecampaign

  Please follow and like us: