• Program care contribuie la combaterea sindromului depresiv

  Date: 2016.01.12 | Category: Programe | Tags: ,,,,

  In cadrul celei de-a 51 sesiune a Organizatiei Mondiale a Sanatatii s-a facut public anuntul potrivit caruia depresia ocupa primul loc in clasamentul cauzelor neprezentarii la serviciu si pe locul doi in clasamentul bolilor care duc la pierderea capacitatii de munca.

  Conform prognozelor OMS, in anul 2020 depresia va ajunge pe locul intai in clasamentul bolilor lumii, depasind liderii de astazi: bolile infectioase si cele cardiovasculare. Conform unor estimari, numarul persoanelor afectate de depresie creste cu 3-5% anual.

  Pana acum, aproape 80% din populatie s-a confruntat cu depresii de grade diverse de severitate. Statisticile arata ca anual, doua milioane de oameni de pe glob aleg sa-si ia viata din cauza depresiilor.

  SIMPTOMELE DEPRESIEI

  • Emotionale: dispozitie proasta, trista, apasatoare. Deseori este insotita de senzatie de greutate in piept.

  • Motorii: in cazul depresiei se poate observa deseori deficiente motorii, mai rar, observandu-se activizarea motorie.

  • Intelectuale: pierderea interesului fata de tot ceea ce se caracteriza ca fiind important si interesant, ce te interesa cu putin timp in urma. Gandirea devine pesimista, fiind examinate numai variantele defavorizante de rezolvare a problemelor.

  • Vegetative: sindromul vegetativ include intensificarea batailor inimii, predispozitie spre sarcasm, dereglari hormonale.

  • Tulburari de somn: se remarca dificultati in adormire si trezire matinala.

  CAUZELE

  • Epuizarea sistemului nervos central ca urmare a alimentatiei neechilibrate si insuficientei d eminerale (zinc, seleniu, iod), vitamine, precum si acizi grasi.

  • Slabirea sistemului imunitar al organismului din cauza bolilor suferite, inclusiv a celor de natura virala. Acutizarea afectiunilor existente (exemple caracteristice – astmul bronsic, eczeme, neurodermite).

  • O alta cauza o reprezinta efectul combinat al factorilor poluanti din mediul ambiant (mediul ecologic defavorabil), munca intelectuala intensa si, de asemenea, stresul cronic (existenta unei situatii psihotraumatice la serviciu sau acasa).

  • Dezvoltarea depresiilor este favorizata de alcool si de alte substante, care provoaca dependenta.

  COMPONENTELE Programului care contribuie la combaterea sindromului depresiv

  Acidul folic nu se sintetizeaza in organismul uman si de aceea el trebuie asimilat din alimentatie. Consumul acestuia favorizeaza imbunatatirea dispozitiei, stimuland scaderea fondului depresiv. Acidul folic joaca un rol principal in formarea adrenalinei, care influenteaza rezistenta la stres a organismului.

  Cate 1 comprimat 1 data pe zi in timpul mesei

  • Tesuturile de izolare si protectie, care inconjoara fibrele nervoase, contin in proportie de pana la 60% Lecitina, a carei insuficienta duce la slabirea membranei mielinice, la dereglarea functionarii sistemului nervos si aparitia irascibilitatii, la scaderea vitezei de reactie.

  Cate o capsula de 2 ori pe zi

  • Pentru imbunatatirea conductivitatii impulsurilor nervoase in sistemul nervos central si periferic este recomandata administrarea produsului OMEGA 3/60. Acest produs contine un complex unic de acizi grasi nesaturati, care alcatuiesc baza membranei celulare, regleaza alimentatia celulei si asigura sursa de energie a acesteia. Acesti acizi nu sunt produsi de organism si pot fi furnizati de alimentele in stare naturala (nedistrusa).

  Cate 1 capsula de 2 ori pe zi

  • Excelente caracteristici antioxidante le detine produsul POWER MIN, care sporeste rezistenta la conditiile nefavorabile ale mediului inconjurator, favorizeaza regenerarea tesuturilor afectate la nivel celular.

  Cate un pliculet de pulbere de 1-2 ori pe zi

  GOTU KOLA contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine cerebrale, accelereaza procesul de gandire, sporeste capacitatea de efort fizic a organismului.

  Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:


   

  Please follow and like us: