• Program de fortifiere generala pentru oamenii de afaceri

  Date: 2015.07.06 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags:

  BusinessManWoman2Stresul cronic reprezinta una dintre cauze. Tensiunea permanenta solicita sistemului nervos central consum ener­getic sporit. Greutatea creierului repre­zinta numai cateva procente din greuta­tea corpului, dar consumul de energie al creierului reprezinta pana la 20% din consumul total, fiind utilizate resursele energetice ale celulelor, care sunt asigu­rate de aportul vitaminelor, mineralelor, acizilor grasi nesaturati. Stresul gene­reaza o avalansa de atacuri din partea radicalilor liberi, care afecteaza membra­nele celulare. In consecinta, scade brusc protectia la toate nivelele. Principalele tinte ale stresului sunt sistemele nervos, cardiovascular si reproductiv.

  Consumul de alcool, alimentatia nere­gulata, asimilarea proasta a alimentelor exercita o actiune daunatoare majora asupra capacitatii de munca. In consecin­ta, organismul nu primeste substantele vitale, scade tonusul general. Hrana pre­lucrata termic, pe care o consumam, este lipsita de enzime, fapt ce scade mult valoarea ei nutritiva si capacitatea de a fi asimilata.

  O alta cauza a reducerii capacitatii de munca, este regimul dezechilibrat de munca si odihna, suprasolicitarile, somnul insuficient, epuizarea sistemului nervos central.

  O cauza actuala este oxidarea orga­nismului, provocata de consumul de bauturi acide, carbogazoase, ceai, cafea, bere etc. Regimul incorect de hidratare duce la scaderea majora a potentialului fizic si intelectual.

  Cele mai recente metode de restabilire ale capacitatii de munca sunt produsele cu actiune de fortifiere generala. Cu cat actiunea este mai echilibrata si multilate­rala, cu atat efectul general este mai mare. In prezent, a devenit foarte cunoscut si antioxidantul de provenienta naturala – ACTIVIN. In compozitia sa intra proantocianide din samburi de struguri, vitaminele E, C, beta-caroten, minerale: zinc, crom, seleniu, cupru etc. Contine unii dintre cei mai buni adaptogeni naturali: ginseng si laptisor de matca. In compozitia sa se regaseste extrac­tul stimulator de ginkgo biloba, care este un tonic puternic, imbunatateste memoria si tonusul vital. Se cate 1 capsula de 2 ori pe zi in timpul mesei. Flaconul are 60 de capsule. Pentru a citi despre produs, da click pe link.

  Procesul de prelucrare al alimentelor poate fi imbunatatit prin adaugarea enzimelor vegetale. Continutul normal in enzime al alimentelor proaspete se distruge in mare parte in procesul prepararii acestora. Un produs excelent de provenienta naturala, care contine enzime, este DIGESTABLE. Cate 1 capsula de 3 ori pe zi inainte de masa. Flaconul are 90 de capsule. Pentru a citi despre produs, da click pe link.

  Scaderea capacitatii de munca poate fi corectata prin folosirea tonicilor vegetali, precum este radacina de gotu kola, utilizata in mod traditional in tarile din vest pentru alimentarea celulelor scoartei cerebrale. Produsul GOTU KOLA imbunatateste circu­latia sanguina in creier, organele aparatului vizual si auditiv, accelereaza procesul de gandire, creste capacitatea de efort fizic. Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi. Flacon de 60 de comprimate. Pentru a citi despre produs, da click pe link.

  Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila (folosind produsele H-500, Microhidrina, HydraCell, CoralMine).

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:

   


   


   

  Please follow and like us: