• Program natural de deparazitare pentru adulti

  Date: 2014.11.13 | Category: Deparazitare, Suplimente Nutritionale | Tags:

  Program deparazitare adulti: Conform datelor OMS, din 50 de milioane de oameni care mor anual în lume, mai mult de 16 milioane părăsesc viaţa din cauza afecţiunilor infecţioase şi parazitare.

  Din punct de vedere al frecvenţei de contaminare, helmintozele intestinale ocupă locul trei în lume. Helmintozele provoacă alergizarea organismului, reduc rezistenţa la infecţii, exercită acţiune toxică asupra corpului uman. De aici si nevoia unui program de deparazitare pentru adulti.

  Deseori, în spatele diverselor diagnostice, cum sunt, spre exemplu, eczema, psoriazisul, astmul bronşic, bolile ficatului şi ale pancreasului, epilepsia, sindroamele articulare severe, afecţiunile retinei ochiului etc, se ascund diverse invazii parazitare, care reprezintă cauza sau una dintre cauzele îmbolnăvirii.

  In organismul uman pot coabita până la 150 de tipuri de helminţi. Depistarea infestării cu paraziţi este foarte dificilă. De exemplu, depistarea ascaridei-toxocară a câinelui la om se poate face numai prin analiza imunoenzimatică a sângelui sau prin prelevarea şi analizarea unor probe de pe piele.

  Depistarea unor anumite specii de paraziţi se realizează cu ajutorul unor coloranţi speciali. Luând în considerare nivelul crescut al riscului de a fi purtător de helminţi, se recomandă efectuarea unui tratament profilactic, adica folosirea unui program deparazitare adulti, de dehelmentizare de 2 ori pe an.

  Program deparazitare complex pentru adulţi

  CAUZELE INVAZIILOR PARAZITARE

  •    Nerespectarea igienei personale.
  •   Scăderea secreţiei sucului gastric, care distruge membrana ouălor de helminţi.
  •    Slăbirea imunităţii.
  •    Dereglarea micro-biocenozei normale a intestinului.
  •    Alimentaţia neechilibrată.
  •  Dereglări ale evacuării bilei în duoden şi pierderea proprietăţilor bacteriostatice ale bilei.
  •    Infecţii micotice asociate.
  •    Dereglări ale activităţii enzimelor.
  •    Respectaţi regulile de igienă personală. Nu uitaţi să spălaţi bine legumele, fructele, verdeaţa etc.

  •  Este necesară utilizarea unor remedii sigure, care au o acţiune antiparazitară direcţionată. Acestor criterii le corespunde produsul natural BLACK WALNUT LEAVES (Frunze de nuc negru), care contribuie la eliberarea organismului de paraziţi fără efecte secundare de intoxicare. Astfel, se exclude riscul acţiunii toxice asupra ficatului şi rinichilor cu produse antiparazitare de natură chimică, care au o multitudine de efecte adverse.

  • Pentru programul de dehelmentizare (program deparazitare adulti) este recomandată folosirea produsului GARLIC (Usturoiul), întrucât acesta posedă acţiune fitoncidă, antibacteriană, antimicrobiană şi antiparazitară, fiind utilizat încă din antichitate ca antihelmitic în medicina populară.

  PAU D’ARCO (Pau D’Arco), scoarta de arborele furnicilor, este un antibiotic natural, utilizat in medicina populara in cazul multor afectiuni de natura infectioasa, insa are si o actiune antiparazitara specifica. Exercita in plus o actiune antibacteriana, antivirala si antiinflamatoare, dar poseda totodata si efect imuno-stimulator.

  Argint coloidal (Silver-Max) este un puternic antiseptic natural care poseda actiune antimicrobiana si antiinflamatoare. Are de asemenea actiune antiparazitara, distrugand oule parazitilor si impiedicand astfel inmultirea repetata. Argintul coloidal actioneaza asupra a peste 350 de specii de microorganisme patogene, inclusiv stafilococul si helicobacterul pilori, care este responsabil cu generarea ulcerului gastric, fara a exercita efect toxic asupra organismului. Poseda un puternic efect bactericid. Patrunzand in celula infestata, ionii de argint blocheaza patrunderea substantelor nutritive catre virus, condamnand celula bolnava la moarte. In acelasi timp, argintul nu dauneaza celulelor sanatoase, adica, distrugand bacteriile patogene, ramane inofensiv pentru microflora benefica proprie a organismului.

  • Este necesară optimizarea funcţionării tractului digestiv: normalizarea evacuării bilei în duoden, restabilirea peristaltismului intestinal şi microflorei sale benefice, activizarea funcţiei enzimelor, crearea condiţiilor nefavorabile pentru dezvoltarea stadiilor de larvă ale helminţilor. Cel mai bine răspunde tuturor acestor cerinţe produsul complex pentru curăţare LAX-MAX.

  • Pentru asigurarea funcţionării optime a tractului gastrointestinal şi menţinerea rezultatelor obţinute după etapa dehelmentizării, se recomandă administrarea produsului MEGA ACIDOPHILUS (Mega Acidophilus), un complex de bifido- si lactobacterii benefice, care normalizeaza digestia si activitatea tractului gastrointestinal, suprima actiunea microbilor patogeni, protejeaza organismul impotriva influentei nocive a  activitatii acestora, impiedica dereglarea schimbului de substante, sau CORAL PROBIOTIC (Coral Probiotic), un sinbiotic care reprezinta o combinatie unica de probiotice (Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium longum) si prebiotice (inulina). Se pot lua amandoua suplimentele.

  • Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativ biodisponibilă folosind H-500.

  DEPARAZITARE de baza: Dehelmentizarea (21 de zile)

  1) Black walnut leaves (Frunze de nuc negru)

  Cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de mese

  2) Garlic (Usturoi)

  Cate 1 capsula de 3 ori pe zi in timpul mesei (o capsula este concentrata, contine substanta activa cat o capatana de usturoi, ajunge direct in stomac fara a irita mucoasa si nu trebuie sa va temeti de miros)

  3) Pau D’Arco – scoarta de arborele furnicilor

  4 capsule pe zi, cate 2 capsule de 2 ori pe zi, in timpul meselor
  in caz de infectie se pot lua 5-6 capsule pe zi

  4) Argint coloidal (Silver-Max)

  1 lingurita pe zi

  Sau pentru efect maxim: o lingurita dimineata, seara se ia o gura si se clateste timp de 30 secunde dupa care se inghite, si se pune si in nari cu pipeta (in cast caz este recomandata sticla dubla de 236 ml)

  Optional:

  5) Lax-Max

  Se ca incepe cu 1 capsula si se va ajunge la 4 capsule pe zi in timpul mesei

  ETAPA A DOUA: Restabilirea

  6) Mega Acidophilus

  Cate 1 capsula de 3 ori pe zi cu apa, cu 30 de minute inainte de masa, dupa parcurgerea primei parti a programului.

  7) Coral Probiotic

  Cate 2 capsule cu 20 minute inainte de micul dejun

  Mai sunt si alte suplimente utile pentru deparazitare. Le vom prezenta si pe acestea in viitor.

  Se poate comanda si pe etape.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:


   

  Please follow and like us: