• Program naturist care contribuie la restabilirea functiei rinichilor

  Date: 2014.05.05 | Category: Programe | Tags: ,,

  Rinichi_roRinichii sunt una dintre verigile principale ale sistemului excretor al organismului, asigurand filtrarea sangelui intrucat prin urina pe care o elaboreaza elimina deseurile si apa in exces. Acest “filtru bi­ologic” functioneaza intr-un regim foarte intens: in fiecare minut rinichii curata 1,6 litri de sange. Modul nostru de viata contribuie la suprasolicitarea rinichilor, care se imbolnavesc deseori inaintea altor organe. Datorita importantei lor vitale pentru organism, trebuie sa le asiguram conditii optime de functionare. Enumeram cateva cauze care pot cauza aparitia afectiunilor renale:

  • Procesele inflamatoare ale sistemului uro-excretor. Infectia poate patrunde in sistemul uro-excretor atat pe cale ascen­denta, de exemplu in cazul bolilor care se transmit pe cale sexuala, cat si pe “caile de transport” (sange, limfa) in cazul prezentei in organism a focarelor de infectie.
  • Procesele de retentie in caile urogenitale favorizeaza aparitia proceselor inflamatorii. Ele duc, de asemenea, la crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea litiazei renale.
  • Alimentatia neechilibrata, care duce la epuizarea celulelor rinichilor. Rinichii suporta o sarcina considerabila, legata de detoxifierea permanenta a organismului si de aceea necesita un grad ridicat de alimentatie celulara.
  • Rinichii suporta o suprasolicitare masi­va in cazul deficitului de apa in organism si a utilizarii unei ape cu calitate deficitara. Suprasolicitandu-se, rinichii se imbolna­vesc deseori inaintea altor organe, de ace­ea trebuie sa le asiguram conditii optime de functionare.
  • Afectiunile inflamatorii ale sistemului uro-excretor necesita terapie antibacteriana de lunga durata, de aceea este atat de importanta cautarea unor remedii de substituire. In cazul afectiunilor renale este benefica utilizarea produselor antibacteriene naturale. Unele dintre cele mai utilizate si eficiente remedii naturale sunt PAU D’ARCO (Scoarta de Arborele Furnicilor, cate 1 capsula de 4 ori pe zi dupa masa) si SILVER-MAX (Argint coloidal, cate 1/2 lingurita de 4 ori pe zi sub limba, cu 30 de minute inainte de masa).
  • Un usor efect diuretic, care asigura drenarea rinichilor, obtinut in special prin utilizarea fito-produselor, este benefic in cazul oricarei patologii a rinichilor. In Orient, Anghinarea (ARTICHOKE, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, se poate dizolva intr-un pahar cu apa si se bea ca un ceai) este recunoscut ca un remediu usor diuretic, sigur pentru organism. COMBINATION SIX (Combinatia de plante Nr.6, cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, dizolvat intr-un pahar cu apa calda) s-a dove­dit a fi o combinatie de plante cu actiune antiinflamatoare – detoxifianta, care asigura, totodata, un efect diuretic si de eliminare al sarurilor.
  • Lucerna este o planta unica, care contine o mare cantitate de vitamine, minerale si microelemente. Lucerna (ALFALFA, cate 1 comprimat de 3 ori pe zi in timpul mesei) este un diuretic usor. Actioneaza ca remediu diuretic si antiinflamator, care favorizeaza eliminarea sarurilor acidului uric si scaderea nivelului de colesterol in sange.
  • Este necesara mentinerea in orga­nism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila. Pentru aceasta foloseste H-500, Microhidrina, HydraCel, CoralMine.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:

   

   


   

  Please follow and like us: