• Program pentru curatarea si restabilirea ficatului

  Date: 2014.08.27 | Category: Programe | Tags: ,,,,

  Ficatul este laboratorul principal de detoxifiere al organismului. Celulele fi­catului (care sunt in jur de 300 miliarde) indeplinesc aproximativ 500 de functii. In el se desfasoara procesele complexe ale schimbului de proteine, aminoacizi, lipide, carbohidrati si diverse substante biologic active, ficatul participand si la reglarea schimbului de apa.

  Este foarte important rolul ficatului in neutralizarea substantelor toxice, adica transformarea acestora in compusi ino­fensivi. Toxinele alimentare, care se formeaza in intestinul gros, odata cu fluxul de sange patrund in ficat. Daca organul functioneaza normal, decontaminarea toxinelor se realizeaza integral si eficient, daca nu – sarcina asupra ficatului creste, apar “dereglari” in functionare, care duc la diverse stari de slabiciune si boli. Este foarte important sa cream conditiile pen­tru functionarea normala a ficatului, care poate fi afectata de:

  • Actiunea factorilor ecologici nefavo­rabili.
  • Actiunea toxica a alcoolului, medicamentelor etc.
  • Procesele inflamatorii din tesutul ficatului.
  • Alimentatia neechilibrata si deficitara, mai ales in ceea ce priveste vitaminele grupei B si mineralele.
  • Dereglarea productiei de enzime in tractul gastrointestinal, care deregleaza functiile hepatice.
  • Insuficienta apei in organism influen­teaza negativ asupra celor mai importan­te functii ale ficatului, slabind in primul rand capacitatea sa de detoxifiere.

  Pentru a sustine functionarea ficatului la un nivel corespunzator, este necesar sa asiguram o actiune hepatoprotectoare zilnica. Este mult mai bine sa facem acest lucru profilactic, decat in regimul “ajutorului de urgenta”. Celulele ficatului, care suporta supra-eforturi colosale, au nevoie cu prioritate de o alimentatie celulara adecvata.

  1. In prezent, unul dintre cei mai buni hepatoprotectori naturali este considerat a fi produsul ARTICHOKE (Anghinarea). Acesta contine silimarina, care asigura  functia de protectie a celulelor ficatului. Se ia cate 1 capsula de 4 ori pe zi. Se poate dizolva intr-un pahar cu apa si se bea ca un ceai.

  2. Ficatul este foarte sensibil la deficitul de lecitina. Produsul CORAL LECITHIN favorizeaza cresterea rezistentei organismului fata de actiunea substantelor toxice (alcool, produse me­dicamentoase, conservanti etc.) imbuna­tateste functia de detoxifiere a ficatului, favorizeaza normalizarea compozitiei si evacuarii bilei. Cate o 1 de 2 ori pe zi (dimineata si seara).

  3. Balanta minerala in organism poate fi mentinuta cu ajutorul produsului ALAFALFA. In plus, el contribuie la scaderea nivelului de colesterol in sange, impiedi­cand aparitia modificarilor aterosclerotice in peretii vaselor. Se ia cate 1 comprimat de 3-4 ori pe zi.

  4. Pentru mentinerea unei cantitatii normale de enzime in organism, deseori acestea trebuie suplimentate. Produsul ASSIMILATOR este un complex unic de enzime, necesare organismului pentru procesul de digestie. Cate 1 capsula de 2 ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa.

  Apa este esential pentru functionarea oricarui organ, insa apa este cu atat mai importanta cand este vorba despre curatarea si regenerarea ficatului. Pentru a face posibil aceasta trenuie sa consumati apa calitativa biodisponibila folosind produsul H-500 (Microhidrina).

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:


  Please follow and like us: