• Programul “5 Zile pentru Viata” – Vitalitate si energie

  Date: 2014.08.19 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,,,

  Buna dimineata cu Suc de Morcovi :)

  Sucul de morcovi crud este un distrugator natural al afectiunilor canceroase si ulceroase. Protejeaza sistemul nervos central si este neegalat sub aspectul cresterii vigorii si vitalitatii. Minim 0,5 litri de suc de morcovi cruzi consumat zilnic (pentru copii) respectiv 1 litru/zi pentru adulti, regenereaza organismul. Sucul de morcovi crud este fara echivoc printre cele mai eficiente modalitati de regenerare si hranire corecta a organismului.

  1 litru de suc se obtine din 1,3-1,4 kg morcovi. 1 kg se cumpara cu 1,5 lei (maxim). Este ceva nemaipomenit pentru cei ce vor sa inteleaga. O hrana complexa, sanatoasa si regenerativa cel mai putin costisitoare! Sucul de morcovi contine 19 din cei 20 de aminoacizi necesari, este o sursa foarte bogata in vitamina A si bogata in vitaminele B, C, D, E, K.

  Este adjuvant incontestabil in cazurile de indigestie, intretinand si imbunatatind structura osoasa a dintilor. Consumul regulat al sucului de morcovi previne infectiile ochiului, gatului, amigdalelor, sinusurilor, a cailor si organelor respiratorii. Sucul de morcovi crud (se consuma imediat dupa preparare!) protejeaza sistemul nervos central si este neegalat sub aspectul intineririi.

  Sucul de morcovi cruzi in combinatie cu alte legume crude te pun pe picioare intr-un timp record, indiferent de afectiunea sau boala care te afecteaza. Va sugerez un tratament miraculos pe durata a 5 zile, perioada pe parcursul careia se renunta total la alte alimente.

  Alege sa intineresti! 5 ZILE pentru Viata:

  – Dimineata, ora 07-09 se bea apa cat mai pura si eventual structurata (0,5-1,5 litri) in care se adauga un pliculet de Coral-Mine, se administreaza o capsula de H-500, desfacuta si pusa-n apa + HydraCel 10-30 picaturi. Aceasta “reteta” de apa devine o Apa Terapeutica…

  – Ora 10 (suc de morcov + sfecla rosie)…din 0,6 kg morcov +0,2 kg sfecla rosie.

  – Ora 12 (suc de morcov +cartof crud)…din 0,6 kg morcov +0,15 cartof crud …in care se adauga/se dilueaza continutul unei capsule de H-500

  – Ora 15 (suc de morcov + sfecla rosie+castravete) …din 0,5 kg morcov+0,2 kg sfecla rosie + 0,15 kg castraveti

  – Ora 17 (suc de morcov + muguri de varza de Bruxelles) din 0,5 kg morcov +0,3 muguri de varza de Bruxelles la care se adauga o lingurita de smantana cruda! (5 grame de smantana)

  – Ora 19.30 (suc de morcov + sfecla rosie + varza alba) din 0,5 kg morcov + 0,15 sfecla rosie +0,15 varza rosie in care se adauga o capsula de H-500.

  Pe parcursul celor 5 zile se renunta la alcool, carne si tutun. Coral-MINE costa 73,50 lei, H-500 costa 105 lei, HydraCell costa 84 lei. Toate 3 ajung pentru 5-6 tratamente sau 5-6 persoane. Sa vedem cam cat costa:

  – Morcovi……….20 lei (13,5 kg)

  – Sfecla rosie..3,30 lei (2,75kg)

  – Cartofi………….1 leu (0,75 kg)

  – Castravete …..2 lei ( 0,75 kg)

  – Muguri de varza… 9 lei (1,5 kg)

  – Varza rosie ….… 1 leu (0,75 kg)

  Vitalitatea dobandita in aceste 5 zile este un miracol. Dupa cele 5 zile de cura se pot scoate pe cale naturala o mare parte din pietrele de la ficat! Alege viata!!! Ofera-ti o sansa! 5 zile fara alcool, carne, tutun si mancare preparata termic.

  Dupa doar 2 zile toti cei care aveau probleme cu varicele au observat incantati ca nu-i mai supara. Dupa 3 zile efectul energetic este evident iar la finalul celor 5 zile te simti mai tanar, mai puternic si mai increzator.

  Avertizare: Cei care au diabet sa nu urmeze acest program. Pentru acestia vom avea un alt program.

  Please follow and like us: