• Programul care contribuie la fortifierea muschiului cardiac

  Date: 2016.02.01 | Category: Programe | Tags: ,,

  Inima este “micul stapan” al organismului uman. Pe parcursul vietii acest motor viu, care functioneaza neincetat, pompeaza tone de sange. Muschiul cardiac este supus unor suprasolicitari colosale mai mult decat alti muschi si deseori se epuizeaza prematur. Suprasolicitarea de baza o reprezinta trecerea timpului, proces care nu poate fi oprit. Toto­data, sunt importanti si urmatorii factori:

  • Dereglarea alimentatiei energetice a ce­lulei. Ca si toate celelalte celule ale organis­mului uman, celulele inimii au nevoie zilnic de o alimentatie echilibrata. Mancam de 3 ori pe zi, insa inima functioneaza in continuu, de aceea celulele ei necesita o rezerva de energie, iar in cazul inexistentei unei astfel de rezerve, apar deseori probleme.
  • Degradarea membranelor celulelor cordu­lui, ca urmare a atacului radicalilor liberi, este una din cauzele principale ale imbatranirii celulare. Multi factori ai vietii cotidiene, ince­pand de la simplul bronzat si pana la fumat, sunt sursa unei avalanse de radicali liberi, care ataca Aceasta actiune distru­gatoare necesita o protectie antioxidanta complexa a organismului si, in principal, a membranelor celulare.
  • Stresul este una din cauzele cele mai raspandite ale dereglarii activitatii cardiace. Stresul epuizeaza considerabil resursele energetice ale celulei.
  • Potasiul-principalul element intracelular, exercita o actiune multipla asupra functionarii inimii. Deficitul acestuia duce la diverse dereglari, in primul rand, la dezvoltarea aritmiei. Deseori “pierdem” potasiu in timpul stresului, consumului excesiv de sare, alcool, zahar, cafea.
  • Insuficienta apei in organism duce, in cazuri extreme, la coagularea sangelui si cresterea sarcinii asupra muschiului cardiac, ceea ce duce la aparitia numeroaselor probleme.

   

  Restabilirea si intarirea muschiului inimii este o sarcina foarte importanta, nefiind simpla deloc, a carei neglijare are ca pret viata omului. Este posibil sa obligam inima sa lucreze cu ajutorul produselor chimice, dar cu riscul apari­tiei unor efecte secundare. Cordul are nevoie sa fie alimentat la nivel celular cu vitamine, minerale, acizi grasi, elemente care-i asigura functionarea optima, iar noi vom putea trai linistiti.

  • Mecanismul de acumulare al energiei in celulele inimii depinde de prezenta in organism a COENZIMEI Q10. Odata cu inaintarea in varsta productia de coenzima scade si aceasta substanta esentiala trebuie suplimentata.
  • Acizii grasi nesaturati, omega, constituie baza membranelor celulare, asigurand organismul cu energie. Acesti compusi sunt esentiali pentru om, dar cantitatea asigurata din alimente este, de regula, insuficienta. Complexul natural OMEGA 3/60, care are in compozitia sa 60% acizi grasi: omega 3 si omega 6, per­mite completarea aportului acestora din alimentatie, avand, totodata, o actiune antioxidanta pronuntata.
  • Importanta potasiului in reglarea functionarii inimii, vaselor, in asigurarea activitatii musculare, impune necesitatea suplimentarii acestuia din exterior, in forma usor asimilabila. Aceasta sarcina este solutionata cu succes prin adminisrarea produsului POTASSIUM GLUCONATE.
  • Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila (Folosind produsele H-500, Microhidrina, HydraCel, Coral Mine).

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club: Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: