• Programul pentru fluidizarea sangelui

  Date: 2016.04.05 | Category: Programe | Tags:

  Sangele este mediul de baza al vietii, de calita­tea caruia depind toate procesele care decurg in organe si celule. In cazul deteriorarii calitatii san­gelui, in primul rand al densificarii, oxidarii, cres­terii continutului in colesterol etc, se ingreuneaza functia de baza a sangelui – cea de transport a substantelor utile. Acest fenomen conduce la dereglarea proceselor oxido-reducatoare in toa­te organele si tesuturile, inclusiv in creier, ficat, rinichi etc. Este necesar sa mentinem calitatea sangelui la nivelul optim al homeostazei.

   

  • Sangele este constituit din apa in proportie de peste 90%. Toate lichidele din organism po­seda calitati deosebite, asa cum sunt structura, alcalinitatea cu valoarea aproximativa a pH-ului de 7,43, potentialul oxido-reducator in limita a -50 milivolti, tensiunea superficiala redusa de 43 dyn/cm si o mineralizare suficienta in doze homeopatice. Atunci cand consumam apa mur­dara, clorata, destructurata, gazoasa, cu tensiune superficiala inalta (apa din robinet are pana la 73 dyn/cm), organismul este nevoit sa consume o mare parte a energiei celulare pentru imbunatati­rea calitatii apei.

   

  • A doua cauza a deteriorarii calitatii sangelui este insuficienta enzimatica. Cu ajutorul enzi­melor in organism are loc scindarea integrala a proteinelor in aminoacizi, precum si a lipidelor, carbohidratilor etc. Enzimopatia duce la furni­zarea in sange a produselor insuficient oxidate ca urmare a scindarii partiale a moleculelor de proteine, glucide si lipide. Astfel, apar dereglari ale proceselor biochimice in sange, favorizand lipirea eritrocitelor si cauzand, in consecinta, lipsa de oxigen a celulelor si tesuturilor.

   

  • O alta cauza importanta a densificarii sangelui este carenta de minerale si vitamine: vitamina C, zincul, seleniul etc, care participa la procesul de secretie al hormonilor si enzimelor. Aceasta insufi­cienta poate fi cauzata de functionarea deficitara a ficatului – principalul laborator biochimic al organis­mului, care are nevoie de masuri de curatare efec­tuate la timp. Masurile de curatare trebuie efec­tuate la timp, intrucat ficatul suporta permanent sarcini mari, fiind indicate, mai ales, persoanelor, care folosesc alimente conservate, afumate, sarate si dulci, precum si celor care muncesc in conditii no­cive si locuiesc in mediu ecologic nefavorabil.

   

  Programul include enzime, lichide alcalinizatoare, vitamine etc.

   

  • DIGESTABLE este o enzima complexa, care contine preponderent compusi vegetali si minerale. in prezent, acesta este unul din cele mai complexe produse Consumul acestui produs solutioneaza pe deplin metabolizarea completa a moleculelor proteice mari, prezenta carora ar duce la furnizarea in sange a produselor insuficient oxidate. Cate 1 capsula de 2 ori pe zi inaintea meselor principale. Se va bea cu un pahar de apa.

   

  • CORAL-MINE. In cazul consumului apei biologic disponibile, asa cum este CORAL-MINE, imbogatita cu minerale alcaline si organice, in doze adecvate lichidelor noastre biologice, absolut curata si structurata, vom ajuta orga­nismul sa-si mentina nivelul optim al calitatii sangelui, limfei si altor medii vitale esentiale. Consumul a minim 1,5 I din aceasta apa poate normaliza complet toate procesele biochimice din sange si poate sustine vitalitatea celulelor, organelor si tesuturilor in regimul autoreglarii active. CORAL-MINE contribuie la normalizarea functio­narii intregului sistem cardiovascular, modificand reologia sangelui spre domeniul de sustinere a homeostazei.

   

  • GINKGO BILOBA este denumit “frunza copacului dragonului”, fiind, probabil, unul dintre cei mai vechi arbori de pe pama Capacitatile sale curative unice erau cunoscute inca din antichitate de catre vechii azteci. Extractul din frunze de ginkgo biloba este capabil sa mentina sangele in stare “fluida”. Procesele de nor­malizare decurg la nivel enzimatic. Totodata, produsul intareste peretii vaselor, refacand intima (pelicula interioara) deteriorata a vaselor. Cate 1 capsula de 2 ori pe zi.

   

  • Usturoiul este unul din cele mai cunoscute remedii naturale, utilizate de mii de ani in medicina populara pentru tratarea bolilor cardiovasculare. Avand capaci­tatea de a stimula fluidizarea sangelui, usturoiul ajuta la restabilirea microcirculatiei sangelui si a balantei de oxigen a acestuia, in special la oamenii in varsta. Inca din timpurile lui Ivan cel Groaznic, toate remediile tradi­tionale antiaterosclerotice includeau in mod obligatoriu si extracte de usturoi. Cate 1 capsula de 3 ori pe zi in timpul mesei.

   

  • Anghinarea este o planta unica in ceea ce priveste capacitatea sa de curatare a ficatului. Contribuie la redu­cerea colesterolului, coagularii sangelui, la neutralizarea substantelor toxice si normalizarea schimbului de lipide. Cate 2 capsule 1 data pe zi inainte de culcare.

   

  • Lecitina apartine grupului fosfolipidelor. Adminis­trarea de lecitina contribuie la profilaxia aterosclerozei. Lecitina reduce colesterolul, imbunatateste memoria si microcirculatia, favorizeaza normalizarea evacuarii bilei si absorbtia in intestin a acizilor grasi. Cate 1 capsula pe zi.

   

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: